[Media] Geschreven door Mink op 2015-12-17 18:14:21

Geen betaalde DLC en twee nieuwe maps in bewegende beelden van Splatoon

Er zijn nieuwe beelden online verschenen van nog niet verschenen maps van de funshooter Splatoon. Vorige week verscheen de Zink Mini Splatling, een wapen dat veel weg heeft van een mini-gun. Vandaag hebben we allerlei stukjes informatie van deze Wii U-titel. Zo is er bekendgemaakt in een interview met GameInformer dat er geen betaalde DLC naar Splatoon zal komen.

Splatoon co-director Yusuke Amano wist verder nog te reppen over de hoeveelheid mappen per gamemodus. Veel fans hebben geklaagd over dat ze dit aantal verhoogd willen zien naar drie of vier, terwijl hij nu op twee staat. Meneer Amano zei hierover (vertaald):
"Over de maprotaties, dit is iets waar we vanaf het begin goed over hebben nagedacht. Het idee was dat spelers slechts uit twee maps keuzes kreeg en dan van te voren moest kiezen met welk wapen hij dat wilde doen. We hebben geen directe plannen om dit aan te passen. (...) We zien het nu als een uitdaging en wellicht passen we het ooit nog aan."
Tevens is er een nieuwe trailer online verschenen. Deze toont twee nieuwe maps voor Splatoon. We zien de Piranha Pit en Ancho-V Games. De trailer toont verder hoe belangrijk en strategisch de lopende banden kunnen zijn. Als laatste heeft Nintendo vandaag bekendgemaakt dat Splatoon in Japan al meer dan één miljoen keer is verkocht. Splatoon verscheen op 29 mei voor de Wii U. We bedanken N1ntendo.nl-leden Demin en DarkPixel voor het melden van dit nieuws.

Gekoppelde games

Splatoon (Wii U)