[Nieuws] Geschreven door Jeroen K. op 2015-12-23 13:07:13

Aksys Games deelt artwork en een boodschap over Zero Time Dilemma

Artwork en informatie voor Zero Time Dilemma. Op de Animé Expo is bevestigd dat Spike Chunsoft werkt aan een vervolg op Virtue's Last Reward, welke de naam Zero Time Dilemma heeft meegekregen. Deze game gaat in op wat er gebeurd is tussen het eerste en tweede deel. Virtue's Last Reward speelde zich af tijdens een tijd wanneer de aarde nagenoeg compleet uitgestorven is door een vreemde ziekte genaamd Radical-6 en in Zero Escape 3 mag je gaan proberen om het uitbreken hiervan te stoppen. Aksys Games heeft een Twitter-account voor Zero Time Dilemma aangemaakt ( @_crash_keys_ ) en een eerste bericht op dit account geplaatst, dat overigens ook door het account van Aksys Games werd gedeeld. In het bericht op Twitter meldden de ontwikkelaars het volgende (vertaald):

ATTENTIE MENSEN VAN DE WERELD

Het is moeilijker dan verwacht om informatie uit Dcom te krijgen wat betreft de virale Zero Time Dilemma, maar wij bij Crash Keys hebben eindelijk de essentiële elementen van details die nuttig kunnen worden in het overleven van de aanstaande apocalypse verkregen. Het is noodzakelijk om alles in kleine beetjes te onthullen om detectie te voorkomen, maar we kunnen de eerste beetjes informatie nu delen. Blijf alert voor toekomstige communicaties.

Onthoud, de dreiging is echt.
Zero Time Dilemma verschijnt komende zomer in de Nintendo 3DS eShop in Europa. In Noord-Amerika krijgt de game ook een fysieke release voor de Nintendo 3DS en PlayStation Vita.

Gekoppelde games

Zero Escape: Zero Time Dilemma (Nintendo 3DS eShop)