[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2015-12-24 23:28:41

Sakurai: "Team overtuigde me om Corrin toe te voegen aan Super Smash Bros."

In zijn wekelijkse column heeft Masahiro Sakurai zich uitgelaten over het toevoegen van Corrin als zesde Fire Emblem-personage aan het rooster van Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U. Eerder vandaag was al een deel van de nieuwste column van Super Smash Bros.-director Masahiro Sakurai in Famitsu vertaald. Daaruit bleek dat er ongeveer 1,8 miljoen stemmen zijn uitgebracht in de Super Smash Bros. Fighter Ballot, een stemronde voor een DLC-personage voor het Nintendo 3DS- en Wii U-deel in de serie. Inmiddels is ook een ander stuk van de column vertaald en daarin laat Sakurai zich uit over het toevoegen van Corrin, het spelerpersonage in Fire Emblem Fates dat volgend jaar verschijnt voor de Nintendo 3DS, en daarmee het zesde personage uit de Fire Emblem-serie dat onderdeel is van het rooster van Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U (vertaald):

"Sinds we begonnen aan de ontwikkeling van downloadbare personages voor Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U, dachten we na over het toevoegen van characters uit games die recentelijk zijn verschenen of binnenkort uikomen. De keuze viel op Fire Emblem Fates, dat in juni in Japan verscheen. Persoonlijk vond ik dat zes personages uit de Fire Emblem-serie een te groot aantal, maar het ontwikkelingsteam wist me te overtuigen dat Corrin een interessante toevoeging voor het spel zou zijn."
Corrin zal in februari verschijnen als downloadbare content voor Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U. Fire Emblem Fates: Birthright, Fire Emblem Fates: Conquest en de downloadbare expansie Fire Emblem Fates: Revelations zullen in de loop van 2016 in Europa verschijnen voor de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)