[Nieuws] Geschreven door Mink op 2016-03-06 12:46:40

Masuda: "Pokémon GO gaat een unieke ervaring bieden"

Junichi Masuda heeft in een interview gesproken over hoe uniek de speelervaring van Pokémon GO zal zijn. Pokémon GO is een aankomende game voor iOS en Android. Het is de eerste Pokémon-titel die je in staat stelt om van de hele wereld gebruik te maken om zakmonsters te vangen en te bevechten. In een interview heeft Junichi Masuda heeft in een interview met GamesMaster gesproken over deze titel. Masuda wist het volgende te melden (vertaald):

"Dit jaar zal de lancering van Pokémon GO zijn - een grondlegger voor mobile gaming. Dit spel laat de spelers de echte wereld afreizen in de zoektocht naar alle verschillende Pokémon. Spelers kunnen de pocket monsters vangen en ruilen, laten vechten in de echte wereld door gebruik te maken van lokale informatie.

Ik ben persoonlijk zeer nauw met het project. Het is een spel waarin spelers kunnen zoeken, ruilen en vechten met Pokémon in de echte wereld. Ik denk dat Pokémon GO een geheel nieuwe ervaring brengt, eentje die geheel anders is dan andere Pokémon-titels. Het spel laat spelers hun geboortestad herontdekken op zoek naar de pocket monsters. We hopen op deze manier dat Pokémon GO, welke in 2016 een release kent, een nieuwe ervaring biedt voor onze fans."
Pokémon GO verschijnt voor het einde van 2016 in de online winkels van je mobiele telefoon.

Gekoppelde games

Pokémon GO (iOS)

Pokémon GO (Android)