[Media] Geschreven door Mink op 2016-05-21 10:02:41

Pokémon Sun & Moon Strategy Guides in de maak, releasen met de games

De eerste informatie van de Strategy Guide voor Pokémon Sun & Moon is bekendgemaakt. Pokémon Sun & Moon is de nieuwste telg in een van de bekendste Nintendo-series. Dit deeltje werd eind februari onthuld en sindsdien is er langzaam doch zeker informatie vrijgegeven. Zo zijn de starters bekendgemaakt en weten we al een beetje over de Alola regio. Vandaag heeft The Pokémon Company bekendgemaakt dat Pokémon Sun & Moon twee strategy guides gaat krijgen. Allereerst de "gewone" editie met meer dan 350 pagina's aan weetjes. Als tweede een Collector's Edition, deze zal bijna twee keer zo duur zijn en een hardcover bieden. The Pokémon Company gaf het volgende statement (vertaald):

"De officiële strategy guide van Pokémon Sun & Moon de videogames.

Wees voorbereid op ieder stuk van je reis met een stap voor stap walkthrough en exclusieve hints in de Pokémon Sun & Pokémon Moon: The Official Strategy Guide! Van je eerste stappen tot ver in je avontuur, deze guide heeft informatie en tips om je als de allerbeste te laten spelen.

De guide heeft de volgende elementen:

[*] Gedetailleerde walkthrough van de gloednieuwe Pokémon-spellen.
[*] De locatie waar je alle Pokémon kunt vangen.
[*] Lijst met aanvallen, items en meer - inclusief hoe je ze krijgt.
[*] Tips om het meeste uit de communicatie-features te halen.
[*] Een uitklapbare map van de Alola regio."
Als laatste is er nog een tweet van The Pokémon Company verschenen. Deze heeft ons laten weten dat er meer Pokémon-nieuws aan de horizon is. Op 2 juni zal er iets nieuws onthuld worden. De tweet, die hieronder te bezichtigen is, geeft verder geen specificatie over de tijd van het nieuws. Pokémon Sun & Moon moeten op 23 november 2016 verschijnen in Europa voor de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

Pokémon Moon (Nintendo 3DS)

Pokémon Sun (Nintendo 3DS)