[Media] Geschreven door Mink op 2016-06-06 18:44:38

Screenshots en informatie van nieuwe wapens voor Splatoon

Er zijn screenshots online gezet van Splatoon die verschillende wapens tonen. Afgelopen vrijdag hadden we al vier van de acht nieuwe wapens voor Splatoon. Deze wapens zijn afkomstig van de Sheldon's Picks Vol. 2 welke vanaf morgen te spelen is in de Wii U-exclusieve shooter. Hieronder zijn nog drie wapens plus omschrijving met screenshots.

"Cherry H-3 Nozzlenose

Check deze super zoete Cherry H-3 Nozzlenose. De Splash Wall sub wapen laat je gebruiken maken van grotere afstanden dan je primaire wapen. De Bubbler is perfect om het tij te keren."
"CoroCoro Splat Roller
De CoroCoro Splat Roller is gedecoreerd met stoere logo's van eeuwenoude schriften. De specificaties zijn na alle aanpassing precies gelijk met de Splat Roller. Maar dankzij de Splash Walls gecombineerd met de krachtige Inkzooka heeft deze set toch genoeg te bieden."
"Sploosh-o-matic 7
De Sploosh-o-matic 7 behoudt de specificaties van het originele model terwijl het meer strategische mogelijkheden biedt. Het korteafstandwapen wordt geholpen door midden- en langeafstandwapens bij de Sub en Special. Dit zorgt ervoor dat je effectief op iedere afstand kunt vechten."
Splatoon ligt sinds 29 mei 2015 in de winkels, exclusief voor de Wii U. Deze wapens zijn vanaf morgen beschikbaar.

Gekoppelde games

Splatoon (Wii U)