[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2016-08-09 09:59:58

Nieuwe Pokémon en Alola Forms onthuld voor Pokémon Sun & Moon

Het Japanse tijdschrift CoroCoro Comic heeft opnieuw een aantal Pokémon onthuld voor de nieuwe spellen Pokémon Sun & Moon. Vorige week introduceerde The Pokémon Company middels een trailer speciale Alola Forms. Dit zijn alternatieve vormen van een al eerder onthulde Pokémon. Zo heeft de bekende vuurvos Ninetales normaal gesproken het type Fire. De Alola Form van deze zakmonster uit de eerste generatie heeft echter een sneeuwwit uiterlijk en Ice/Fairy als type. De Alola Form van Exeggutor verandert echter niet van kleur, maar wel van typecombinatie en uiterlijk. Vandaag heeft het Japanse tijdschrift CoroCoro Comic een aantal gloednieuwe Pokémon en een paar nieuwe Alola Forms onthuld voor Pokémon Sun & Moon. Allereerst is er een Water-type Pokémon, een vis die in Japan bekendheid zal opdoen onder de naam Yowashi. In de Engels gelokaliseerde versie veranderen echter de meeste Pokémon van naam. De Pokémon eronder is donkerder. Het lijkt er op dat dit geen evolutie is, maar eerder een school van dicht bij elkaar zwemmende Yowashi die op deze manier een andere vorm aannemen. Hoe dit precies in zijn werk gaat, is nog niet bekendgemaakt. De twee zijn hieronder te bekijken.

Op de volgende pagina laat CoroCoro Comic ons kennis maken met Sunabaa. Deze Pokémon is gebaseerd op een hoop zand. De evolutie van Sunabaa heet Shirodesuna, een heus zandkasteel. Beide monsters hebben de typecombinatie Ghost/Ground. Onderaan de bladzijde onthult het tijdschrift nog dat Bewear (die hier werd onthuld) ook nog een voorevolutie heeft. Dit beertje gaat in Japan onder de naam Naikoguma en loopt op vier pootjes. Net als Bewear heeft Naikoguma Normal/Fighting als typecombinatie.

Vervolgens gaat het tijdschrift in op de Alola Forms en een aantal nieuwe worden onthuld: de Alola Forms van Meowth (Dark) en Marowak (Ghost/Fire). Ten slotte krijgen we twee personen uit het vijandige Team van deze twee games te zien. Team Skull is de naam. De baas van Team Skull krijgt in Japan de naam Guzuma, terwijl de vrouw op de afbeelding Burumeri heet. In de Engelse versie van de games zullen deze personages naar alle waarschijnlijkheid anders heten. De Rockruff op de pagina staat in verband met een geheim dat CoroCoro Comic in haar volgende uitgave, over een maand, bespreekt. Pokémon Sun & Moon verschijnen op 23 november in Europa, exclusief voor de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

Pokémon Moon (Nintendo 3DS)

Pokémon Sun (Nintendo 3DS)