[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2016-08-17 19:27:56

Alle modi in Mario Party: Star Rush zijn bekend

Hieronder vind je de namen en een korte omschrijving van alle modi die je in Mario Party: Star Rush voor de Nintendo 3DS zult tegenkomen. Op de E3 werd Mario Party: Star Rush aangekondigd als tweede deel in de serie voor de Nintendo 3DS. Je dobbelt in dit deel tegelijk met je medespelers. Een andere nieuwe twist is dat je nu in een speciale modus extra personages kunt verzamelen tijdens je doldwaze tocht op het spelbord. Je speelt als een van de vier Toads en moet Mario, Donkey Kong, Rosalina en andere personages onderweg verzamelen. Deze leveren weer unieke handigheden die het je makkelijker maken te winnen. Eerder gaven wij onze eerste indruk al in onze hands-on preview, na het spelen van de E3-demo. Op dit moment vindt in de Duitse stad Keulen de gamescom plaats. Daar stelt Nintendo een nieuwe demo van Mario Party: Star Rush tentoon en in deze demo zijn (naar het lijkt) alle modi in het spel te spelen. In de demo zijn de volgende modi te vinden:

[*] Character Museum Deze modus dient als een soort gallerij. Hier kun je alle personages die je hebt vrijgespeeld bekijken. Hier kun je één van hen selecteren als je spelerspersonage in de hubwereld van het spel. Ten slotte is in het Character Museum de amiibo optie van het spel te vinden. [*] Minigames Hier kun je de minigames in de game spelen. Deze zijn ingedeeld in 'free-for-all' en 'boss' en 'Coinathlon'. In deze modus probeer je in speciale minigames in zestig seconden tijd zo veel mogelijk muntjes te verzamelen. [*] Toad Scramble De modus Toad Scramble bevat spelborden waarbij de vakjes op het bord een rooster vormen. De demo op de gamescom zijn drie werelden te bereiken: een wereld vol gras, een oceaanwereld en een spookhuis.

[*] Balloon Bash In deze modus is het spelbord klein en gaat het er om dat je snel muntjes verzamelt. Je speelt 20 rondes. Aan het einde van elke ronde vindt een minigame plaats. [*] Rhythm Retical Dit is een muzikale minigame waarbij je het touchscreen van je Nintendo 3DS-systeem gebruikt. Elk personage heeft een muziekinstrument. In deze modus kun je zo bekende liedjes uit de collectie Super Mario-muziek spelen. [*] Multiplayer Ten slotte is er multiplayer. Mario Party: Star Rush ondersteunt zowel Local Play als Download Play. Downloaddata van gastspelers kunnen naar de uiteindelijke game worden overgedragen. Het lijkt er dus op dat het spel geen online multiplayer zal ondersteunen. Mario Party: Star Rush verschijnt op 7 oktober voor de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

Mario Party: Star Rush (Nintendo 3DS)