[Nieuws] Geschreven door Jeroen K. op 2016-10-24 17:17:20

Pokémon GO start speciale Halloween-actie

Blijf tijdens Halloween niet op de bank zitten, maar ga op zoek naar Pokémon in Pokémon GO! Pokémon GO heeft een video en officieel statement vrijgegeven over de Halloween-actie die The Pokémon Company voor het spel bedacht heeft. Zo kun je een week lang sommige Pokémon vaker tegenkomen - Zubat, Golbat, Drowzee, Hypno, Ghastly, Haunter en Gengar - en zullen candy-beloningen verhoogd worden. Pokémon GO meldt het volgende (vertaald):

"Het is Halloween-seizoen en we hebben een verrassing voor je! Van 26 oktober tot en met 1 november verdien je het dubbele aantal Candy wanneer je een Pokémon vangt, uitbroedt of naar de Professor brengt! Vergeet je Buddy Pokémon niet, want zij helpen je vier keer zo snel Candy te verdienen als normaal. Als je meer enge Pokémon tegenkomt dan normaal, wees gerust, zij willen ook meedoen aan het feest. Maak wat vrienden bang, pak je buddy en geniet van de viering. Gelukkig Halloween!"
Van 26 oktober tot en met 1 november krijg je dubbele Candy en tref je vaker enge Pokémon dan normaal in Pokémon GO voor Android en iOS.

Gekoppelde games

Pokémon GO (iOS)