[Nieuws] Geschreven door Erik op 2016-10-27 13:32:31

Miitopia moet eind dit jaar uitkomen in Japan

Kimishima bevestigt dat Miitopia nog steeds in de planning staat: het verschijnt eind dit jaar in Japan. De beste man vertelt dit tijdens de aandeelhoudersvergadering terwijl hij toekomstige Nintendo 3DS-titels bespreekt. Hij noemt Miitopia een grote eindejaarsrelease voor het apparaat, maar maakt geen verdere details bekend. Volgens hem wordt op een later tijdstip meer over het spel verteld. Zijn woorden zijn als volgt (vertaald):

"We brengen Miitopia en Momotaro Dentetsu 2017 Tachiagare Nippon!! uit als grote eindejaars-releases uit in Japan. Miitopia, waar we enkel nog de naam van hebben onthuld, verschijnt eind dit jaar. We zullen later meer informatie geven over deze opwindende titel."
Miitopia is een project van Nintendo dat nog nagenoeg volledig in duisternis is gehuld. Ze onthulden het tijdens de Japanse Nintendo Direct van 2 september, maar hebben er sindsdien niet meer over gesproken. Tot dusver zijn er ook nog geen details van bekend. Het is nog niet bekend of en wanneer Miitopia in Europa verschijnt. In Japan moet het spel dit jaar de Nintendo 3DS nog aandoen.

Gekoppelde games

Miitopia (Nintendo 3DS)