[Nieuws] Geschreven door Jeroen K. op 2017-01-19 19:44:22

Reggie verduidelijkt dat Breath of the Wild Nintendo's laatste Wii U-titel is

Het einde van de Wii U is nu écht nabij. Op 3 maart verschijnt The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor de Nintendo Switch en Wii U. Dit zal niet alleen het begin markeren van de Nintendo Switch, maar direct ook het einde van de Wii U. Reggie vertelt aan Pollygon in een interview dat Nintendo geen andere titels meer in ontwikkeling heeft. Toch blijven Wii U-games aangeleverd worden aan retailwinkels, zal de eShop open blijven en zullen ook andere online diensten binnenkort nog niet gaan sluiten (vertaald):

"Vanuit een first-party perspectief komt er geen nieuwe ontwikkeling meer na de lancering van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. We zijn echt aan het einde van de levensloop van de Wii U. Vanuit ons standpunt, gaat de zon pas ver in de toekomst onder. De online activiteit van Mario Kart en Splatoon is significant, dat blijven we ondersteunen."
The Legend of Zelda: Breath of the Wild verschijnt op 3 maart voor de Wii U. Het zal Nintendo's laatste release voor de console zijn. Wij keken eerder al terug op de levensloop van het apparaatje. Zondag nemen we echt afscheid van de console tijdens de Wii Say Goodbye 2 U-stream!

Gekoppelde games

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Wii U)