[Media] Geschreven door Bas op 2017-01-29 09:50:33

Aonuma en Miyamoto blikken terug op Breath of the Wild in video-interview

Eiji Aonuma en Shigeru Miyamoto hebben gesproken over The Legend of Zelda: Breath of the Wild in een interview. The Legend of Zelda-producer Eiji Aonuma en de geestelijk vader van de serie, Shigeru Miyamoto, hebben in een interview met Jirard Khalil gesproken over onder andere de ontwikkeling van de nieuwste game in één van Nintendo's langst lopende series. Ook kwamen de sidequests ter sprake en gaven de twee heren meer uitleg over de vrijheid die de speler krijgt in de game die te boek zal staan als het meest omvangrijke avontuur met Link in de hoofdrol. Aonuma bespreekt onder andere het proces van ontwikkeling (vertaald):

"De ontwikkeling was zeker een lange weg. Onze manier van ontwikkeling was het 'nurturen' van de game en vanuit daar verder ontwikkelen. We begonnen met een geheel leeg veld - zelfs zonder gras! Daarna voegden we steeds meer zaken toe door het spel telkens weer te spelen en te bedenken wat er nog mist. Onder andere het landschap en de gebouwen voegden we toe."
Bekijk het gehele interview in de video hieronder. The Legend of Zelda: Breath of the Wild zal op 3 maart de Nintendo Switch naar de winkelschappen vergezellen. Ook de versie voor de Wii U zal dan te verkrijgen zijn.

Gekoppelde games

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Wii U)

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo Switch)