[Nieuws] Geschreven door Rowan op 2017-01-30 12:15:00

Pokémon Global Link plaatst mededeling over verbannen spelers in Pokémon Sun

Op de site Pokémon Global Link is een officiële mededeling verschenen over de verbanningsproblemen die zich in Pokémon Sun en Moon voordoen. Pokémon Sun en Moon zijn de laatste toevoegingen aan de populaire monstervangreeks. Eergisteren verscheen het bericht dat duizenden spelers zijn verbannen van de online modus van het spel. Naar aanleiding van deze bans, is er nu een Engelstalige mededeling over de kwestie verschenen. In deze mededeling staat wat de effecten van de verbanning zijn, welke foutmelding spelers krijgen en hoe ze in de toekomst met het spel om moeten gaan. Lees de vertaling hieronder (vertaald):

“Bedankt dat je Pokémon Global Link gebruikt.

Het is ons opgevallen dat er spelers zijn die gebruik hebben gemaakt van gehackte game data in Rating Battles, Online Competitions en Global Missions. Tegen deze 5.954 deelnemers hebben wij de volgende maatregelen genomen;

-	Zij zijn gediskwalificeerd van alle reeds gespeelde Rating Battles.
-	Zij kunnen Game Sync niet langer gebruiken. 
-	Zij kunnen niet meer deelnemen aan aanstaande Rating Battles, Online Competitions en Global Missions. 

Spelers die getroffen zijn door de hack, krijgen de volgende boodschap te zien:

******************************************

The connection to Pokémon Global Link from this saved data has been denied. (Error Code: 090-0212)

****************************************** Vanaf heden blijven wij soortgelijke maatregelen nemen bij spelers die gebruikmaken van gehackte game data. Als wij merken dat bepaalde spelers herhaaldelijk frauderen, nemen wij, zonder waarschuwing, ergere maatregelen. Wij doen dit om veilige en eerlijke gameplay te bevorderen. Om ervoor te zorgen dat alle spelers hun save data en hun opgevoede Pokémon kunnen beschermen, moedigen wij iedereen aan om de instructies van de handleiding na te leven. Bedankt voor jullie support en begrip.”
Pokémon Sun en Moon kwamen in Europa op 23 november 2016 uit voor de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

Pokémon Moon (Nintendo 3DS)

Pokémon Sun (Nintendo 3DS)