[Nieuws] Geschreven door Mink op 2017-02-06 12:55:09

Producer Arms over de origine, meerdere modi en personages

De producer van Arms, Kosuke Yabuki, heeft gesproken over verschillende aspecten in Arms. Arms is de nieuwste franchise van Nintendo en vandaag heeft producer Kosuke Yabuki enorm veel over de titel besproken. Zo wist Kosuke te vertellen dat er meerdere modi zijn, een singleplayer-ervaring en dat de uiteindelijke game meer personages en armen heeft dan wat we nu hebben gezien. Hieronder zijn delen van dat interview te lezen (vertaald):

"De origine van Arms is eigenlijk de onvrede die ik had met het zijlijn-perspectief die alle fighting-games hebben. Ik wilde een fighting game waarbij je vanuit een third person het geheel bekijkt. Dankzij het feit dat de armen afgevuurd kunnen worden, werd dit perspectief een realiteit. Anders was het zeer lastig geweest om een third-person-view te creëren in een fighting game."

Je hebt al de singleplayer-ervaring en online mogelijkheden bekendgemaakt. Zullen er ook meerdere modi zijn?

"Jazeker, er zijn er een hoop waar je naar uit kunt kijken! Ik kan daar nu echter nog niets over zeggen. Als we alleen 1 vs 1 gevechten zouden houden, zou het spel sneller repetitief worden, daarom hebben we meerdere modi bedacht. Toch is de core gameplay de één tegen één matches die je zult spelen. De andere modi zijn meer voor erbij, om de afwisseling erin te houden."

In de demo zien we personages met verschillende armen, van veren tot bandages tot linten.

"De vijf personages in de demo zijn allemaal vrij rechtdoorzee, met de veren als motief. Behalve dan misschien het meisje in de robot *lacht*. Er zullen meer van dit soort gekke personages in de game zitten. Het personageraster zal zeer gevarieerd zijn, waarbij ieder personage zijn eigen unieke features heeft."
Arms moet in mei verschijnen voor de Nintendo Switch.

Gekoppelde games

ARMS (Nintendo Switch)