[Nieuws] Geschreven door David op 2017-03-06 12:50:12

Weekly Jump haalt sluier af van verhaal Dragon Quest XI

Het Japanse Weekly Jump magazine heeft Dragon Quest XI deze week als coverstory. Square-Enix heeft nieuwe details onthuld over de nieuwe Dragon Quest game voor Nintendo 3DS en Nintendo Switch in Weekly Jump. Website Gematsu heeft de tekst vertaald en online gezet. LET OP: Bevat spoilers!!

Als de reïncarnatie van de legendarische 'Hero', gaat de hoofdrolspeler op reis in een enorme wereld.

De hoofdrolspeler, opgegroeid in het rustige dorpje Ishi, is zestien jaar oud geworden en heeft deelgenomen aan een de rituele ceremonie van volwassenwording in zijn dorp. Als de reïncarnatie van de legendarische 'Hero'  die ooit de wereld redde, heeft hij door dat hij een zware last met zich meedraagt. Hij laat zijn vertrouwde omgeving achter en trekt de wijde wereld in om meer te leren over deze held en zijn missie.
De bestemming van zijn reis is het grootste land op het continent: 'Delcadar', met name haar koning.

Zijn moeder voorspelde dat onze held al zijn antwoorden zou vinden wanneer hij in Delcadar komt, gaat onze held vervolgens naar de koning van het continent. De held vertelt de koning dat hij een afgezant is van de 'Hero', waarbij de koning uitlegt waar deze 'held' voor stond. 

Hij noemt onze held een duivelskind. Verward door de woorden van de koning wordt onze held omsingeld door de koninklijke macht en hier begint ons verhaal. Waarom gebeurt dit allemaal? Het verhaal heeft een explosieve start. Wat is het lot on van onze held?

Hier begint ons verhaal.
Naast het verhaal heeft Square Enix een tweetal personages onthuld: Veronica, een moedige protegé en Senya, een harpiste die de rol van heler op zich zal nemen. Zie de nieuwe screenshots hieronder. Dragon Quest XI komt in 2017 uit voor Nintendo 3DS. Een Nintendo Switch versie is ook in de maak.

Gekoppelde games

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age (Nintendo 3DS)

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition (Nintendo Switch)