[Nieuws] Geschreven door Mink op 2017-05-03 12:08:19

Playtonic onderzoekt mogelijkheden naar verbeteringen Yooka-Laylee

Playtonic heeft op zijn blog geschreven dat ze opzoek zijn naar oplossingen voor problemen in Yooka-Laylee. Yooka-Laylee lanceerde enkele weken geleden voor de concurrerende platformen. De Nintendo Switch-versie moet nog even op zich laten wachten en achteraf is dat wellicht helemaal niet zo erg. Yooka-Laylee heeft namelijk aardig wat kritiek voorgeschoteld gekregen, zo is de camera allesbehalve ondersteunend voor de speler, kun je cutscènes niet skippen en meer. Dit alles doet Playtonic terwijl ze bezig zijn met de Nintendo Switch-versie naar buiten te brengen. De blog schreef over het volgende (vertaald):

"We werken met snelheid aan de Nintendo Switch-versie terwijl we gelijktijdig de nieuwe game update willen lanceren. Dit zal significante verbeteringen en veelgevraagde features doorvoeren. 

Dingen zoals het kunnen skippen van dialogen, het overslaan van cutscènes en de vreemde stemmen uitzetten. Dit zal de speedrunners onder ons tevreden maken. We polijsten tevens het gehele avontuur en veranderen hoe de camera beweegt. 

Meer details over de update komen over luttele weken terwijl we werken aan ons spel."
Yooka-Laylee moet dit jaar verschijnen voor de Nintendo Switch.

Gekoppelde games

Yooka-Laylee (Nintendo Switch eShop)