[Nieuws] Geschreven door Ricardo op 2017-06-02 19:15:00

Ranked modi Splatoon 2 in beeld

Het Squid Research Lab komt met informatie over de online ranked modi van Splatoon 2. Splatoon 2 is het vervolg op de originele Wii U game. Ook ditmaal draait het om het bedekken van zoveel mogelijk grond in jouw kleur verf. Maar net zoals het origineel zal ook Splatoon 2 ranked modi bevatten waarin er andere doelen zijn. Voor spelers van Splatoon zijn er vooralsnog geen verrassingen wat betreft de ranked battles. De drie modi die het 'onderzoeksteam' vandaag bekend maakt zijn Splat Zones, Tower Control en Rainmaker. Of dit de enige drie ranked modi zijn, is onbekend. Tower Control In Tower Control vechten teams om de toren verder in vijandelijk gebied te brengen. Naargelang de toren beweegt, passeert het enkele checkpoints en - dit is belangrijk - stopt even bij elke checkpoint voordat het verder beweegt. Eenmaal een checkpoints gepasseerd stopt de toren niet nog een keer bij hetzelfde punt. Teamwerk is cruciaal om te winnen!

Splat Zones Splat Zones is een modus waarin teams vechten om bepaalde gebieden, genaamd Splat Zones. Als het andere team de zone overneemt, schiet dan met jouw kleur inkt om het terug te stelen! De regels zijn niet veranderd t.o.v. de originele game, maar de status in het midden van de UI toont nu betere real-time updates.

Rainmaker In Rainmaker vechten om de Rainmaker, een krachtig wapen dat zich in het midden van de stage bevindt. Het team dat erin slaagt om de Rainmaker naar een plateautje bij de vijandelijke basis te brengen, zal de zoete overwinning proeven. Als je de Rainmaker volledig oplaadt, ontploft het schot zodra het zijn doel raakt. In Rainmaker is een goede aanval de beste verdediging, houd je dus niet in! Splatoon 2 verschijnt 21 juli exclusief voor de Nintendo Switch.

Gekoppelde games

Splatoon 2 (Nintendo Switch)