[Nieuws] Geschreven door Ricardo op 2017-06-23 12:20:51

Niantic pakt cheaters aan met nieuwste update Pokémon Go

Pokémon Go toont nu welke Pokémon niet 'legaal' verkregen zijn. Maandag kwam het nieuws naar buiten dat de grootste Pokémon Go-update in aantocht was. Niantic past hiermee de Gyms aan, biedt Raid Battles en voegt nieuwe items toe. Inmiddels heeft Niantic een verandering doorgevoerd om spelers die externe apps hebben gebruikt om de Pocket Monsters op te sporen, te beboeten. Vorig jaar gaf Niantic al aan dat dergelijke apps het verkeer op Pokémon Go-servers doet toenemen, wat de speelervaring kan schaden. De betreffende Pokémon zijn met rood doorstreept en kennen de beschrijving "may not behave as expected." Niantic zei het volgende over deze maatregel (vertaald):

"Met onze aankondiging van Raid Battles en nieuwe gevechtsopties, blijven we ernaar streven om Pokémon Go een leuke en eerlijke ervaring te laten zijn voor alle Trainers. Vanaf vandaag zullen alle Pokémon, gevangen met behulp van diensten van derde partijen die de normale gameplay omzeilen, worden gemarkeerd met een streep en 'may not behave as expected.' 

We zijn blij met het enthousiasme voor alle nieuwe features die we hebben aangekondigd. Dit is een klein deel van onze voortdurende toewijding om de integriteit van onze community te behouden en een geweldig Pokémon Go-ervaring te blijven bieden."

Gekoppelde games

Pokémon GO (iOS)

Pokémon GO (Android)