[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2017-07-11 11:20:00

[UPD] Seth Rolins en de andere Superstars van WWE 2K18 komen ook naar Switch

Update 11-7-2017 11:25:00 2K Sports heeft ons laten weten dat de releasedatum van 17 oktober een foutje was. Het spel zal deze herfst verschijnen voor de Nintendo Switch. Een specifieke releasedatum of maand is niet bekend. Oorspronkelijke bericht 2017-07-10 19:37:40 In mei onthulde 2K Sports dat NBA 2K18 in alle glorie naar de Nintendo Switch komt. Alle features zitten in het pakket en alle speciale edities van het spel zijn ook voor Nintendo's nieuwe console verkrijgbaar. Toen het bedrijf vorige maand de nieuwe versie van de jaarlijkse serie worstelspellen onthulde, WWE 2K18, werd de Nintendo Switch niet genoemd. Veel worstelfans met het systeem uitte hun teleurstelling. Het resultaat is dat 2K Sports de game alsnog aankondigt voor Nintendo's hybrideconsole. Net als NBA 2K18 lijkt het erop dat de Nintendo Switch-versie van WWE 2K18 dezelfde complete versie is die ook voor andere consoles uitkomt. Lees het bericht van 2K hieronder voor alle details. WWE 2K18 verschijnt op [s]17 oktober[/s] in de winkels, ook voor de Nintendo Switch.

WWE 2K18 KOMT NAAR DE NINTENDO SWITCH

Na vijf jaar afwezigheid keert de befaamde serie worstelspellen terug op een Nintendo-platform met WWE 2K18 voor de Nintendo Switch.

Net als de andere versies biedt deze editie van het spel een aantal nieuwe features.

Maak je klaar voor wedstrijden met acht spelers, een nieuw systeem voor het vastpakken van je tegenstanders, nieuwe gewichtsdetectie, duizenden nieuwe animaties en een gigantische backstage area.

De gloednieuwe rendering engine geeft WWE 2K18 een visuele revisie en brengt de drama van WWE tot leven zoals nog nooit eerder is gedaan.

Een nieuwe MyCareer-ervaring neemt je mee op de weg naar succes terwijl je op reis gaat naar WrestleMania. Ontdek WWE als nooit tevoren dankzij de backstage area waarin je vrij kunt rondlopen terwijl je met WWE Superstars praat, allianties vormt, vijanden maakt, quests opzoekt en je voorbereidt op aankomende wedstrijden.

Kan jouw MyPlayer de WWE Hall of Fame bereiken? Maak kennis met de gloednieuwe Road to Glory. Vecht online tegen andere spelers om je MyPlayer te verbeteren door unlockables, boosts en upgrades te verdienen terwijl je deelname veiligstelt aan speciale evenementen die zijn gebaseerd op het speelschema van de echte WWE, zoals pay-per-views.

Pas WWE aan als nooit tevoren met de nog grotere selectie customizationopties en de nieuwe Custom Match-optie. De robuuste Creation Suite biedt nog gedetailleerdere features voor Create-a-Superstar, Create-a-Video en Create-an-Arena.

Domineer de ring met de vele WWE, NXT en legendarische Superstars. WWE 2K18 bevat het meest complete rooster van de grootste WWE en NXT Superstars en Legends ooit.

Om het goede nieuws te vieren kondigt WWE 2K18 cover Superstar Seth Rolins in de onderstaande video de terugkeer van de serie naar Nintendo-platforms en het debuut voor de Nintendo Switch aan.

Wij danken N1ntendo-lid Chris voor het melden van dit nieuws!

Gekoppelde games

WWE 2K18 (Nintendo Switch)