[Nieuws] Geschreven door Dyon op 2017-07-12 15:18:20

Officieel Pokémon GO evenement komt op 12 augustus naar Amstelveen

Nieuwe Pokémon kun je binnenkort vangen in Amstelveen! Vandaag is via de website van Pokémon GO een speciaal evenement aangekondigd dat plaatsvindt op 12 augustus. Op deze datum kun je in winkelcentrum Stadshart Amstelveen zeldzame Pokémon vangen tijdens het 'Pokémon GO Safari Zone event'.

Dit evenement is onderdeel van een reeks zomerevenementen die tussen 22 juli en 16 september plaatsvinden. Tijdens dit evenement kun je bij de winkelcentra een aantal Kanto- en Johto-Pokémon vangen die normaal niet in Europa voorkomen. Ook zullen er een aantal bijzondere Raid-bazen te bevechten zijn.
Pokémon GO Safari Zone events:

5 augustus 2017
 Fisketorvet—Kopenhagen, Denemarken 
 Centrum Cerny Most—Praag, Tsjechie 

12 augustus 2017
 Mall of Scandinavia—Stockholm, Zweden
 Stadshart Amstelveen—Amstelveen, Nederland

16 september 2017
 CentrO—Oberhausen, Duitsland
 Les Quatre Temps—Parijs, Frankrijk
 La Maquinista—Barcelona, Spanje
Tevens zijn er wereldwijd nog wat andere evenementen aangekondigd. Zo is er op zaterdag 22 juli in Grant Park, Chicago (VS) een groot evenement waar er een aantal bonussen te behalen valt. Maar ook wij kunnen hier in Nederland indirect deel van uit maken. Tussen 17:00 uur en 02:00 uur (CET) kan iedereen wereldwijd meedoen aan de drie Challenge Window. Hiermee kun je samen met de spelers in Chicago speciale beloningen verdienen. Terwijl de spelers daar een bepaald type Pokémon moeten vangen, kunnen alle andere spelers wereldwijd ook meedoen aan deze challenge. Mocht het gewenste aantal bereikt worden, dan zal er een Mystery Challenge worden onthuld. Wat deze inhoudt is niet bekend, maar wellicht dat hiermee voor het eerst één van de legendarische Pokémon te vangen valt. Ook is er tussen 9 en 15 augustus een groot evenement in Yokohama, Japan genaamd 'Pikachu Outbreak'. Nintendo maakt een dezer dagen bekend wat dat exact inhoudt. Pokémon GO verscheen in de zomer van vorig jaar voor iOS en Android.

Gekoppelde games

Pokémon GO (iOS)

Pokémon GO (Android)