[Nieuws] Geschreven door Mink op 2017-07-29 12:23:36

Update Minecraft: Nintendo Switch Edition voegt 1080p toe

Minecraft op je Nintendo Switch is nu een stukje helderder dan ooit tevoren. Minecraft: Nintendo Switch Edition brengt het iconische bouwen naar de hybride console. Ga op pad en ontwerp, bouw en bewoon jouw eigen wereld. Enkele dagen geleden verscheen een nieuwe update voor deze game en daarmee is het spel op de televisie met 1080p te bezichtigen. TIME heeft gesproken met Richard Reavy en de beste man wist het volgende over de update te melden (vertaald):

"We hebben wat tijd nodig gehad om het GPU-gebruik te analyseren en enkele dingen te optimaliseren. We moesten letten op de fillrate en hoe dit beïnvloed werd door de extra gegenereerde pixels. We wisten eigenlijk wel dat we het konden optimaliseren. Het fundamentele probleem is toch echt het 'switchen' tussen resolutie.

Het docken en undocken van het systeem was erg problematisch. Aangezien de speler ieder moment kan gebruiken om te switchen naar de handheld-variant."
Uiteindelijk is het het team in ieder geval gelukt Minecraft: Nintendo Switch Edition op 1080p te laten draaien. Minecraft is sinds 12 mei beschikbaar op de Nintendo Switch.

Gekoppelde games

Minecraft: Nintendo Switch Edition (Nintendo Switch)