[Prijsvraag] Geschreven door Mink op 2017-09-01 07:00:00

Prijsvraag: Win Mario + Rabbids: Kingdom Battle T-shirt, masker, figurine en meer!

We hebben een gigantische prijzenpakket van Ubisoft ontvangen om weg te geven! Mario + Rabbids: Kingdom Battle is de nieuwste tophit van de Nintendo Switch. In deze exclusieve Nintendo Switch-titel werken de personages uit het Mario-universum samen met de knotsgekke Rabbids van Ubisoft. Het spel is een tactische turn-based RPG die wij beoordeelden met een zeer nette 9,5 in onze review. Wat kan ik winnen? Een absolute must have voor de Nintendo Switch-bezitters. Als jij niet genoeg kunt krijgen van deze doldwaze samenwerking, dan is onderstaande prijs echt iets voor jou! In samenwerking met Ubisoft Benelux geven wij een gigantisch prijzenpakket weg. Deze bestaat uit de volgende merchandise:

[*] Peach Rabbid figurine (7,5 centimeter) [*] Een Rabbid Mario T-shirt (Maat M) [*] Een Rabbid Mario masker [*] Een dubbelzijdige poster [*] Vier Mario + Rabbids: Kingdom Battle pins

Hoe kan ik deze vette prijs winnen? Wil je graag meedoen? Zorg er dan eerst voor dat je een geregistreerd lid bent hier op N1ntendo.nl. Ben je nog geen lid, dan kun je je hier volledig gratis registreren. Het enige wat je moet doen is onder dit bericht reageren, zo simpel kan het zijn! Bij één of meer berichten doe je automatisch mee met de prijsvraag, je vergroot je win-kans niet door vaker te reageren. Bekijk hieronder nog even de voorwaarden! Voorwaarden • Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd • De prijsvraagwinnaar wordt op de frontpage van N1ntendo.nl bekendgemaakt • Crewleden, moderators en/of admins van N1ntendo.nl zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor medewerkers van Ubisoft Benelux. • N1ntendo is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, kosten of lasten, wat ook de aard of reden ervan is, wat voortvloeit uit of op enige andere wijze verband houdt met de actie De prijsvraag loopt tot en met 6 september 2017 23:59 uur! We wensen iedereen veel succes!

Gekoppelde games

Mario + Rabbids: Kingdom Battle (Nintendo Switch)