[Nieuws] Geschreven door Mink op 2017-09-12 11:57:10

Ontwikkelaars A Hat in Time hebben Nintendo Switch devkit

De ontwikkelaars van A Hat in Time hebben een Nintendo Switch devkit weten te bemachtigen. A Hat in Time is een indie 3D-platformer ontwikkeld door Gears for Breakfast. In het spel is tijd kapot aan het gaan en is het aan Hat Kid om de stukjes tijd te verzamelen en weer in elkaar te zetten. Het is een race tegen de klok, aangezien de slechte Mustache Girl tijd wil gebruiken voor het kwaad. A Hat in Time was gefinancierd op kickstarter en komt deze herfst uit voor PC en Mac. Vooralsnog is er geen Nintendo Switch-versie voor A Hat in Time, maar Gears for Breakfast hebben wel interesse getoond voor de console. Sinds vandaag hebben de mensen bij Gears for Breakfast zelfs een Nintendo Switch devkit. Ze wisten hierover te melden (vertaald):

"Hallo iedereen, dank jullie voor jullie blijvende ondersteuning voor A Hat in Time! Een tijdje terug vroegen we aan onze fans hoe graag je de game wilde zien, en jullie hebben dat luidkeels geschreeuwd. We hebben nu toegang tot een Nintendo Switch devkit. Helaas hebben we voor nu geen tijd voor de devkit, aangezien we zo dicht op release zitten (5 oktober). We hebben voor nu GEEN plannen betreffende extra releases."
Hiermee is A Hat in Time nog niet bevestigd voor de Nintendo Switch, maar het is wel zeer waarschijnlijk dat de titel naar de hybride console komt.

Gekoppelde games

A Hat in Time (Nintendo Switch)