[Nieuws] Geschreven door Neslihan op 2017-09-25 18:41:02

Playtonic geeft update over de Nintendo Switch-versie van Yooka-Laylee

Playtonic worstelt nog met de laatste technische obstakels. Yooka-Laylee (voorheen Project Ukulele) is de spirtuele opvolger van Banjo-Kazooie, een zeer populaire game die verscheen voor de Nintendo 64. Dit originele spel gaat over een beer genaamd Banjo en een vogel genaamd Kazooie die de opdracht hebben om Banjo's zus, Tooty, te redden. De nieuwe titel wordt ontwikkeld door Playtonic en heeft veel ondersteuning gekregen via Kickstarter. Hoewel Yooka-Laylee al een tijdje beschikbaar is op andere consoles, is er nog geen Nintendo Switch-versie van het spel verschenen. Daarom heeft ontwikkelaar Playtonic een update vrijgegeven over deze versie:

Hallo! Omdat we jullie al een tijdje niet hebben ingelicht, hebben we vandaag een update wat betreft onze inspanningen om Yooka-Laylee af te maken voor de Nintendo Switch.

Het Playtonic-team is onvermoeid blijven werken om Yooka-Laylee naar de Nintendo Switch te brengen en we zijn er bijna (we beloven het!). Maar, we zij een paar laatste technische obstakels tegengekomen en hebben gewacht op de aankomst van Unity 5.6 om ze op te lossen. Ondanks dat Unity 5.6 nu is verschenen, heeft het helaas andere problemen geïntroduceerd waar we met Unity aan werken om op te lossen voordat we een definitieve lanceringsdatum kunnen bekendmaken.

We begrijpen de frustratie dat het zo lang heeft geduurd om de game in handen te krijgen, maar we hopen dat jullie begrijpen dat we zo snel als we kunnen werken en dat we willen dat de game zo goed mogelijk draait op de Switch. Wanneer deze overgebleven problemen zijn opgelost, hopen we eindelijk een lanceringsdatum te delen. Bedankt voor jullie geduld en hou alsjeblieft nog vol - we komen er!
Wanneer Yooka-Laylee voor de Nintendo Switch verschijnt, is dus nog onbekend.

Gekoppelde games

Yooka-Laylee (Nintendo Switch eShop)