[Nieuws] Geschreven door Randy1 op 2004-05-24 12:01:05

Paper Mario 2 Release Date!

In Mei leggen alle vogels een ei, in Juni knijpen wij in koeien voor Melkuni, en in Juli... De mensen die een grote waffel hebben over het simpele verhaal in de gemiddelde Mario game, maar die tegelijkertijd dan weer wel Paper Mario 2 willen aanschaffen, zullen happy zijn te horen dat de game al snel in de Japanse shops moet liggen. De sequel op de Nintendo 64 RPG staat namelijk geplanned voor een release op 22 Juli in het land van de rijzende zon, wat heel wat sneller is dan iedereen verwacht had.

[url="http://www.gameqube.nl/viewerscreen.php?screen=msp28.jpg"][img]"http://www.gameqube.nl/viewerscreen.php?screen=msp28.jpg" width=450 border=1[/img][/url]
Paper Mario 2 zet de klassieke ''Super Mario RPG'' gameplay door, met dus interactieve turn-based gevechten, een reusachtige speelwereld, en een (voor Mario's doen), sterk verhaal. Alhoewel de gameplay van Paper Mario 2 zeer lekker in elkaar steekt, staat de game meer bekend om de speciale grafische style, die een in 2D-vormgegeven Mario rond laat wandelen in een 3D-speelwereld. Verwacht meer Papieren Mario Pret zodra de Japanse release nadert...over een kleine 2 maanden dus.

Gekoppelde games

Paper Mario 2 (Nintendo GameCube)