[Nieuws] Geschreven door Mink op 2017-10-30 11:35:38

Reggie Fils-Aime: 'We hebben een goede planning betreffende Nintendo Switch-titels'

In een interview met TechCrunch heeft president van Nintendo of America gesproken over de afgelopen maanden. Het afgelopen jaar is vrij gek gelopen, op 1 januari van dit jaar wisten we nauwelijks wat de Nintendo Switch zou zijn, terwijl we ondertussen het apparaatje niet meer weg kunnen denken in onze huiskamer. Met prachtige spellen als The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Mario Odyssey heeft de hybride console flink wat harten gestolen. Volgens Reggie Fils-Aime ligt dat voornamelijk aan het plannen van Nintendo. Hoewel het ook wel een beetje geluk was volgens de president van Nintendo of America. Reggie wist te vertellen (vertaald):

"We hadden geluk dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild al zo ver in de ontwikkeling was. Het spel kon de sleutel zijn tot een succesvolle lancering van de console. Omdat Super Mario Odyssey zo vlak voor de feestdagen verschenen is, hebben we ook in de laatste maanden van het jaar genoeg te bieden. Het was zeer goed gepland. Hoewel het ondanks alles aankomt op het schema van de ontwikkeling van de game.

We zijn een bedrijf dat graag kansen neemt. We hebben het geluk dat vaker wel dan niet dit soort kansen goed uitpakken. Soms doen ze dat niet. Maar het is cruciaal voor ons, we geloven in het verbeteren en veranderen van ervaringen."

Gekoppelde games

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo Switch)

Super Mario Odyssey (Nintendo Switch)