[Nieuws] Geschreven door Paul op 2017-11-01 20:48:13

Team17 geeft groen licht fysieke versies van populaire games

Sold Out gaat namens Team17 Overcooked, Worms W.M.D. en Yoku's Island Express uitgeven in 2018 voor de Nintendo Switch! Team17 is de samenwerking aangegaan met Sold Out om haar games in de winkelschappen te krijgen. Zo verschijnt het knotsgekke kookspel Overcooked: Special Edition, dat eind juli in de Nintendo eShop beschikbaar kwam, volgend jaar in de schappen. Ook Worms W.M.D. en Yoku's Island Express, welke beide nog geen vastgestelde datum hebben (eind 2017 en 2018 respectievelijk), krijgen een fysieke versie in 2018. De CEO van Sold Out, Garry Williams, noemde de samenwerking een "slam dunk" (vertaald):

"In de jaren dat we Team17 vertegenwoordigen met fysieke releases terwijl we de groei van het bedrijf in de indie-sector mee konden maken heeft ons veel plezier gebracht. De diversiteit van indie titels is verfrissend en zonder twijfel zal het net zo succesvol zijn als onze eerdere samenwerkingen. Met een selectie van de beste indie games richt Team17 zich op een nieuw format en een nieuw publiek, die ook een unieke manier van speelervaring eist. Al onze partners brengen een scala van onverslaanbare releases in 2018, wat een 'slam dunk' zal zijn voor de retail sector."
Overcooked: Special Edition verscheen 27 juli in de Nintendo eShop. Worms W.M.D. moet dit jaar nog uitkomen, terwijl Yoku's Island Express gepland staat voor 2018.

Gekoppelde games

Yoku’s Island Express (Nintendo Switch eShop)

Overcooked: Special Edition (Nintendo Switch eShop)

Worms W.M.D (Nintendo Switch eShop)