[Nieuws] Geschreven door Jeroen K. op 2017-12-01 08:00:00

Releaselijst december: De belangrijkste Nintendo 3DS- en Switch-games deze maand!

De najaarsstorm ligt inmiddels achter ons. De enorme hoeveelheid games uit oktober en november daalt weer wat in december. Met Xenoblade Chronicles 2 op 1 december eindigt dan ook het succesvolle eerste Nintendo Switch-jaar. In december kunnen we de laatste pareltjes oppikken voordat we de winterperiode ingaan. Naast onderstaande fysieke releases komen er ook nog enkele indietitels aan, zoals Brawlout, Tiny Metal en Human: Fall Flat. Lees mee en veel speelplezier met al het mooie van de afgelopen maanden! Xenoblade Chronicles 2 (€59,99*) Nintendo Switch – 1 december Xenoblade Chronicles krijgt eindelijk een echt vervolg. Een episch verhaal, grootse landschappen en een geavanceerd gevechtssysteem keren terug zoals je van de serie gewend bent. Na het uitstapje van Xenoblade Chronicles X keert deze game dus terug naar de "roots", zoals je het kunt noemen. Wij beloonden dit schitterende avontuur met een 10 in onze review.

Gear Club Unlimited (€44,99*) Nintendo Switch – 1 december Gear•Club Unlimited is een racespel dat oorspronkelijk als free-to-play titel uitkwam voor mobiele apparaten maar nu zonder bedelaarspraktijken maar met realistische graphics, gelicenseerde auto's en een flink aantal tracks naar de Nintendo Switch scheurt. Het spel bevat een heleboel customisation features voor de racewagens en spelers kunnen het online tegen elkaar opnemen.

LEGO Marvel Super Heroes 2 (€59,99*) Nintendo Switch – 1 december LEGO Marvel Super Heroes 2 is het vervolg op LEGO Marvel Super Heroes, dat in 2013 verscheen voor de Wii U en een nette 7 kreeg in onze review. Dit vervolg biedt een gloednieuw avontuur en laat de helden en slechteriken uit de verschillende Marvel-series en de welbekende LEGO-humor opnieuw samenkomen in één game.

Mario Party: The Top 100 (€39,99*) Nintendo 3DS – 22 december Mario Party: The Top 100 is een compilatie van de beste mini-games uit alle tien de voorgaande titels. Dit spel bevat wel honderd minigames uit de hele de Mario Party-geschiedenis om te spelen- een recordaantal minigames. Ook kun je met je vrienden feesten via Download Play of lokale multiplayer.

*Adviesprijs in euro's. Winkelprijzen kunnen afwijken.

Gekoppelde games

Xenoblade Chronicles 2 (Nintendo Switch)

LEGO Marvel Super Heroes 2 (Nintendo Switch)

Gear•Club Unlimited (Nintendo Switch)

Mario Party: The Top 100 (Nintendo 3DS)