[Nieuws] Geschreven door Ricardo op 2017-12-05 09:29:09

Betreed de ring vanaf 6 december in WWE 2K18 voor Nintendo Switch

Morgen verschijnt worstelspel WWE 2K18 voor Nintendo Switch! WWE 2K18 is het nieuwste deel in de befaamde worstelserie en keert nu terug naar een Nintendo-platform. Uitgever 2K maakt bekend dat het spel op 6 december verschijnt en noemt de versie een robuust pakket (vertaald):

"De Nintendo Switch-editie is een robuust aanbod met het nieuwe systeem voor vastpakken, een nieuwe gewicht herkenning, duizenden nieuwe animaties, een gigantische backstage omgeving en tot zes personages tegelijk op het scherm. Speel op je TV of in handheldstijl met tot vier spelers lokaal en online."
Wie de fysieke versie van het spel pre-ordered ontvangt twee speelbare versies van WWE Hall of Famer Kurt Angle. Als je liever downloadt, laat 2K je deze twee versies zonder kosten downloaden tot en met 13 december. Indien je niet genoeg kan krijgen van dit spel, biedt WWE 2K18 ook DLC aan. Deze bevat onder andere nieuwe personages en nieuwe moves. Ook kun je je MyPlayer-modus een boost geven door hiervoor extra punten te kopen. Een onlangs verschenen trailer toont de actie die je van dit spel mag verwachten.

Gekoppelde games

WWE 2K18 (Nintendo Switch)