[Nieuws] Geschreven door Paul op 2018-01-19 18:27:55

Xenoblade Chronicles 2 software-update 1.2 is nu live

Een keer wat anders dan stabiliteit! Er is vanaf nu een software-update beschikbaar die onder andere toegang biedt tot nieuwe functies in Xenoblade Chronicles 2. Zo zijn er een aantal problemen opgelost die de voortgang van het spel in de weg konden zitten en zijn er kleine, doch handige functies toegevoegd om de speelervaring beter te maken. Om de software bij te werken naar versie 1.2.0 start je de game op terwijl je Nintendo Switch-systeem is verbonden met het internet. Lees hieronder het volledige verslag.

[*] Er is een probleem opgelost waarbij bepaalde onderdelen die ingesteld werden voor een specifieke vaardigheid (Skill RAM), een foutieve uitwerking gaf.
[*] De normale missie in Gormott "The Riddle on the Wall" is aangepast. Het is nu mogelijk om deze missie te voltooien zonder dat speler voortgang moet maken in het hoofdverhaal.
[*] De missie "Birds of a feather" voor Finch zijn Blade is aangepast. Het is nu mogelijk om deze missie te voltooien zonder dat speler voortgang moet maken in het hoofdverhaal.
[*] Er is een probleem opgelost in "Precious Yearnings", een missie voor Agate's Blade, waardoor het niet mogelijk was om de missie verder te zetten.
[*] Er is een nieuwe functie toegevoegd waardoor spelers het eerste pakket met missies en het tweede pakket met voorwerpen die gelinkt zijn aan de uitbreidingspas kunnen ontvangen.
[*] Ingesproken stukken in de menu's kunnen nu overgeslagen worden met de A-knop of B-knop.
Xenoblade Chronicles 2 en de uitbreidingspas zijn nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Gekoppelde games

Xenoblade Chronicles 2 (Nintendo Switch)