[Nieuws] Geschreven door Erik op 2018-04-17 14:41:18

Twee nieuwe personages en hoop info Octopath Traveler onthuld

Ontmoet H'aanit en Therion! Square Enix heeft vandaag twee nieuwe speelbare personages voor Octopath Traveler onthuld: koene jager H'aanit en sluwe dief Therion. Dit heeft het gedaan in een trailer. Dit filmpje komt daarnaast met een hoop frisse info over het spel, die wij hieronder voor je op een rijtje hebben gezet! H'aanit H'aanit is een jager, die met haar pijl-en-boog korte metten maakt van haar vijanden. Ze is op zoek naar haar mentor, die het dorpje waar ze woont een jaar geleden heeft verlaten. Haar mentor vertrok om de demoon Red Eyes een kopje kleiner te maken. [*] H'aanit vecht met pijl-en-boog, een wapen met hoge accuraatheid. [*] Als Hunter kan ze in gevechten de kans op kritieke schade van teamgenoten vergroten en de acties van vijanden uitstellen. [*] Haar Path Action is 'Incite'. Hiermee kan ze dieren temmen en deze op haar tegenstanders loslaten.

Therion Therion is een sluwe dief met een verleden die compleet in schaduwen is gehuld. Er doen echter genoeg geruchten over hem de ronde in zijn buurt. Voeg hier een duister voorkomen aan toe, en het zorgt ervoor dat de adel en rijken zeer op hun tellen passen bij hem. [*] Theorion vecht met dolken (daggers). Deze geven hem een flinke snelheidsboost, waardoor hij meerdere keren kan toeslaan. [*] Zijn Thief klasse zorgt ervoor dat hij HP en SP van vijanden kan stelen en hun statistieken kan verlagen. [*] 'Steal' is zijn Path Action. Hiermee steelt hij voorwerpen van anderen. Dit gebruikt hij niet altijd voor zichzelf: voorwerpen kunnen ook gestolen worden voor anderen.

Andere informatie De trailer gaat daarnaast wat meer in op de Path Actions in Octopath Traveler, oftewel de unieke vaardigheden die elk personage bezit. Ook geeft het uitleg over zogenaamde Sub Stories: zij-queesten naast het hoofdverhaal. [*] Path Action kent twee overkoepelende categorieën: Noble en Rogue. [*] Een set van twee Path Actions, bijvoorbeeld Steal en Merchant, leidt doorgaans tot hetzelfde eindresultaat. [*] Steal laat je voorwerpen stelen zonder hier geld voor te moeten betalen. Dit draagt echter een risico met zich mee: wordt je gepakt tijdens het stelen, heb je kans dat mensen niet meer met je willen praten of je queesten willen geven. [*] Door met herbergiers (Innkeepers) te praten en hun geld te geven, kun je je reputatie weer herstellen. [*] De Merchant (Noble) kent dit risico niet. Echter ben je wél meer geld kwijt om voorwerpen te verkrijgen. [*] Sub Stories maken hevig gebruik van deze Path Actions. Vaak zijn er ook meerdere mogelijkheden om deze queesten te halen, afhankelijk van welke je gebruikt. Vanaf 13 juli is Octopath Traveler verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Gekoppelde games

Octopath Traveler (Nintendo Switch)