[Nieuws] Geschreven door Mink op 2018-06-12 19:11:45

Bill Trinen: "We tonen Metroid Prime 4 wanneer we er klaar voor zijn"

De Nintendo Direct: E3 2018 is afgelopen maar waar is Metroid Prime 4? Zojuist is de Nintendo Direct van de E3 afgelopen en daarmee zijn Metroid Prime-fans lichtelijk teleurgesteld. Het vierde deel werd namelijk niet getoond terwijl precies een jaar geleden het bestaan van het spel onthuld werd. GameInformer sprak met Bill Trinen en Nate Bihldorff, lokalisatie manager. Ze vroegen de heren waarom Metroid Prime 4 niet getoond was (vertaald):

"GameInformer: Kun je ons iets vertellen over Metroid Prime 4? Is er een reden waarom hij niet getoond is dit jaar?"

Trinen: "Het is nog altijd in ontwikkeling. Zoals mensen wel beseft hebben, we tonen spellen wanneer we klaar zijn om ze te tonen. Wanneer we klaar zijn om Metroid Prime 4 te tonen, dan doen we dat."

GameInformer: Meer dan een logo?

Bill Trinen: "Vorig jaar was het eerste jaar voor de Nintendo Switch op de E3, dus we namen een iets andere aanpak dan normaal. Normaal focussen we ons op spellen die op de korte termijn verschijnen. Vorig jaar keken we naar een iets verdere toekomst. Dit jaar focussen we wederom op producten die op de korte termijn verschijnen. Wanneer we iets hebben dat het publiek omver blaast, dan tonen we meer van Metroid Prime 4."
Wanneer Metroid Prime 4 voor de Nintendo Switch verschijnt, is vooralsnog onbekend.

Gekoppelde games

Metroid Prime 4 (Nintendo Switch)