[Nieuws] Geschreven door Neslihan op 2018-07-20 22:50:39

Bill Trinen over potentiële demo en DLC voor Super Smash Bros. Ultimate

Volgens Bill Trinen volgt er meer informatie over het nieuwste Super Smash Bros.-spel wanneer we de release naderen. Tijdens de E3 afgelopen maand werd één ding over Super Smash Bros. Ultimate luid en duidelijk: ieder personage komt weer terug. Toch roept het spel nog genoeg vraagtekens op. Een van die dingen is de vraag of dit vechtspel een demo zal krijgen zoals bij Splatoon 2, ARMS en Mario Tennis Aces. In een interview van IGN gaf Nintendo's Bill Trinen gisteren tijdens de San Diego Comic-Con antwoord op deze vraag:

''Erg goede vraag. Op dit moment zijn ze zeer aan het focussen om het spel af te krijgen. We hebben nog een paar andere dingen waar we het over willen hebben tussen nu en de release in december. Hopelijk hebben we daarover wat nieuws wanneer we de release naderen.''
Vervolgens werd hem gevraagd of Super Smash Bros. Ultimate, net zoals zijn voorgangers op de Wii U en 3DS, DLC zal krijgen:
''Natuurlijk was dat een groot deel van de Wii U-game, maar een deel van meneer Sakurai's aanpak is dat hij echt aan het focussen is om de game af te krijgen. Wanneer het spel eenmaal af is, zal hij beginnen met het maken van keuzes over wat hij wilt doen met andere personages of DLC, zulke dingen. Of hij nou wel of niet besluit weer DLC te ontwikkelen, of of hij nou wel of niet besluit dat dit de ultieme versie is en er echt niks meer in past - we zullen het zien wanneer we de release naderen.''
Het volledige interview van IGN met Bill Trinen kun je hieronder bekijken. Super Smash Bros. Ultimate verschijnt 7 december voor de Nintendo Switch.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. Ultimate (Nintendo Switch)