[Nieuws] Geschreven door Mink op 2018-10-16 15:58:56

Junichi Masuda spreekt over Pokémon 2019, mogelijke open-world ervaring

Junichi Masuda heeft in een interview met Eurogamer kort gesproken over de Pokémon-game die in 2019 voor de Nintendo Switch moet verschijnen. Tijdens de E3 van 2017 onthulde Nintendo dat Game Freak begonnen was met de ontwikkeling van een 'core Pokémon-game' voor de Nintendo Switch. Sindsdien is het team verrassend stil geweest omtrent deze titel. In een interview met Eurogamer sprak oprichter Junichi Masuda over de nieuwe titel. Hij beantwoordde de volgende vraag (vertaald):

Eurogamer: "De laatste keer dat we met elkaar spraken hadden we het over open-world Nintendo Switch-games; we spraken over The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Mario Odyssey. Je zei toen dat er een mogelijkheid was dat Pokémon deze trend zou volgen in de toekomst. Wordt dat nog altijd overwogen en zo ja, is dat iets wat jullie verwachten dat zal verschijnen op de Nintendo Switch?"

Junichi Masuda: "In het algemeen willen we altijd nieuwe uitdagingen aangaan en proberen nieuwe dingen te doen met Pokémon. Het is weer een ander verhaal of de spelers het leuk zullen vinden. We proberen onze Pocket Monsters innovatief te houden, zoals ook het geval was met Pokémon GO. Ik denk altijd na over hoe we de Pokémon-serie kunnen innoveren, welke nieuwe aspecten we implementeren. Dus wat dat betreft ligt de open-world nog altijd op tafel."

Gekoppelde games

Pokémon (werknaam) (Nintendo Switch)

Pokémon: Let's Go, Pikachu! (Nintendo Switch)

Pokémon: Let's Go, Eevee! (Nintendo Switch)