[Nieuws] Geschreven door Patrick Z. op 2019-02-06 14:30:00

Oorzaak Piranha Plant-probleem Super Smash Bros. Ultimate nog niet gevonden

Het spelen met Piranha Plant is nog steeds niet zonder gevaren. Vorige week werd Piranha Plant toegevoegd aan het al grote aantal speelbare personages in Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch. Helaas zorgde dit ervoor dat enkele gamers problemen ondervonden: het spelen met dit personage kon er voor zorgen dat je savegame werd gewist. Dit probleem is nog steeds van kracht. Nintendo zoekt naar de oorzaak, maar kan nog steeds niets vinden. Het Japanse bedrijf laat weten dat ze de zoektocht naar de mogelijke fout voortzetten (vertaald):

We zijn er van op de hoogte dat er spelers zijn die mogelijk problemen ondervinden na de laatste update voor Super Smash Bros. Ultimate. Na uitvoerige testen is er niets gevonden dat duidt op een fout. We blijven doorzoeken en houden de situatie in de gaten. 
Het wissen van je savegame gebeurt alleen als je als Piranha Plant speelt in All-Star Mode. Als je het DLC-personage in een andere modus gebruikt, dan is er niets aan de hand. Het is dus aan te raden om eerder genoemde speelstand te laten voor wat het is als je met Piranha Plant wil spelen. Super Smash Bros. Ultimate is sinds 7 december 2018 beschikbaar.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. Ultimate (Nintendo Switch)