[Nieuws] Geschreven door Ricardo op 2019-02-14 18:45:16

N1ntendo-poll: Dit zijn de games waar jullie het meest naar uitkijken

Het aanbreken van het nieuwe jaar gaf ons aanleiding te vragen naar jullie meest geanticipeerde Nintendo Switch-game van 2019. Op N1ntendo verschijnt geregeld een poll waarin wij onze bezoekers naar hun mening vragen. Het begin van het nieuwe jaar markeert natuurlijk hét moment om vooruit te kijken naar wat komen gaat. Wij deden dat eerder al in onze top 10. Natuurlijk waren we ook erg benieuwd naar welke aankomende games het meest leven onder onze bezoekers. Dus, naar welke game in 2019 kijken jullie het meest uit?

Hoewel er niet één duidelijk favoriet is, zien we wel dat vooral Pokémon populair blijkt. Nintendo kondigde de game al weer in de zomer van 2017 aan en vooralsnog hebben we geen beelden van het spel gezien. Dit gebrek aan informatie maakt ons misschien alleen maar meer nieuwsgierig naar wat het spel gaat brengen, later dit jaar. Ook Animal Crossing en Metroid Prime 4 deden het goed: beide ontvingen 16% van de stemmen. Animal Crossing brengt de geliefde personages en simulatiegameplay naar Nintendo Switch. Wederom houdt Nintendo ons voorlopig in het donker, want ook de eerste beelden van Animal Crossing laten nog even op zich wachten. Wie heeft ingezet op Metroid Prime 4 werd eind vorige maand teleurgesteld: de ontwikkeling van het spel start opnieuw vanwege niet behaalde kwaliteitsstandaarden. Retro Studio's, verantwoordelijk voor de eerste drie games in de serie, neemt nu ook deel aan het ontwikkelingsproces.

Twee andere titels die iets boven de 10% van de stemmen kregen zijn Luigi's Mansion 3 en Fire Emblem: Three Houses. In Luigi's Mansion 3 verkent Luigi, de held op sokken, later dit jaar weer een spookachtig landhuis. Fire Emblem: Three Houses is een van de weinig titels met een concrete releasedatum. De Nintendo Direct die gisterenavond plaatsvond onthulde dat het strategiespel vanaf 26 juli verkrijgbaar is, en maakte duidelijk welke betekenis schuilgaat achter de naam van het spel 'Three Houses'. Een kleiner aantal leden bezoekers kijkt uit naar wat kleinere games, zoals Yoshi's Crafted World, New Super Mario Bros. U Deluxe, of DAEMON X Machina. Natuurlijk staan er nog veel meer titels op het programma voor 2019. 5% van de stemmen ging dan ook naar 'anders'. Houd de frontpage van N1ntendo in de gaten want binnenkort verschijnt hier weer een nieuwe poll. We zien jullie meningen graag weer tegemoet!

Gekoppelde games

Fire Emblem: Three Houses (Nintendo Switch)

Metroid Prime 4 (Nintendo Switch)

Pokémon (werknaam) (Nintendo Switch)

Yoshi's Crafted World (Nintendo Switch)

Travis Strikes Again: No More Heroes (Nintendo Switch)

Daemon X Machina (Nintendo Switch)

Luigi's Mansion 3 (Nintendo Switch)

Animal Crossing: New Horizons (Nintendo Switch)

New Super Mario Bros. U Deluxe (Nintendo Switch)

Little Town Hero (Nintendo Switch eShop)