[Nieuws] Geschreven door Mitch op 2019-06-11 20:24:37

No More Heroes 3 speelt zich 10 jaar af na het eerste deel

Meer informatie over de gewilde sequel, vers van de pers. Schrijver en geestelijk vader van Travis Touchdown, Suda51, heeft meer details bekend gemaakt over de setting en het verhaal van No More Heroes 3. Zo is er tien jaar verstreken sinds Travis zijn originele avontuur beleefde op de Nintendo Wii. Het spel lijkt daarbij een futuristischer tintje te krijgen, want het avontuur zal zich o.a. afspelen in een kunstmatige metropool die op zee drijft.

Tien jaar na de originele No More Heroes keert Travis Touchdown in dit derde deel terug naar zijn voormalige thuisstad, Santa Destroy. Daar vindt hij een enorme kunstmatige metropool die in de zee drijft en een mysterieus vliegend object hoog boven de stad. Welke gekke gevaarlijke huurmoordenaars zal hij te verduren krijgen in deze vreemde nieuwe wereld?

"Na de onthulling van de Nintendo Switch in 2017 hebben we Travis Strikes Again dit jaar uitgebracht en nu zijn we eindelijk in staat om de droom van No More Heroes III werkelijkheid te maken", zegt regisseur Suda51. "We werken dag in dag uit hard aan de ontwikkeling om ervoor te zorgen dat NMHIII verder gaat dan de verwachtingen van alle fans die al zo lang op de game hebben gewacht, en we zullen in 2020 lanceren. May the Switch be with you!"
Naast Robin Atkin Downes en Paula Tiso die terugkeren naar hun rollen als Travis Touchdown en Sylvia Christel, krijgt No More Heroes 3 een gloednieuwe soundtrack gecomponeerd door muzikant en acteur Nobuaki Kaneko van de band RIZE. No More Heroes III staat gepland voor een exclusieve release op de Nintendo Switch in 2020.

Gekoppelde games

No More Heroes 3 (Nintendo Switch)