[Nieuws] Geschreven door Erik op 2019-09-19 11:31:06

Sirfetch'd onthuld als evolutie van Farfetch'd in Pokémon Sword & Shield

Vrees niet: de koene Sirfetch'd vecht mee in de strijd! The Pokémon Company heeft Sirfetch'd onthuld voor Pokémon Sword & Shield. Deze edele ridder is de evolutie van Farfetch'd, de koddige vogel uit de eerste generatie. De reden van zijn evolutie? Hij heeft ongelofelijk veel gevechten gestreden in Galar. Om deze reden is zijn oh zo kostbare leek uitgegroeid tot een allesverwoestend zwaard en heeft hij uit de bladeren een schild gekerfd.

Exclusief voor Pokémon Sword Sirfetch'd is een waar fenomeen in de Galar-regio. Hij schittert bijvoorbeeld op een bekend schilderij, die een duel tussen hem en Escavalier laat zien. Dit is geen wonder: zijn edele voorkomen maken de vogel een graag gezien model voor schilders. De Pokémon is dan ook veelal duelerend te vinden. Dit stopt pas als zijn leek verwelkt - dan verlaat hij het strijdtoneel voorgoed. Toffe details over Sirfetch'd: [*] Categorie: Wild Duck Pokémon [*] Type: Fighting [*] Lengte: 0,8 meter [*] Gewicht: 117 kilo (zwaard en schild meegerekend) [*] Vaardigheid: Steadfast (verhoogd snelheid met één niveau als hij een flinch ontvangt) [*] Locatie: Exclusief in Pokémon Sword te vangen

Meteor Assault Sirfetch'd kent zijn eigen unieke aanval: Meteor Assault. Met deze techniek richt hij zijn scherpe leek recht op zijn tegenstanders en valt hij ze op volle snelheid aan. Tegenstanders bezwijken vaak onder de vernietigende schade die hij aanricht. Ook Farfetch'd zijn evolutie moet het ontgelden: na gebruik van Meteor Assault moet hij eerst een beurtje uitpuffen. Lees meer op de website van Pokémon Sword & Shield! Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn vanaf 15 november beschikbaar voor de Nintendo Switch. Twee weken terug werden Cramorant en Polteageist onthuld als nieuwe zakmonsters, in een speciale trailer.

Gekoppelde games

Pokémon Shield (Nintendo Switch)

Pokémon Sword (Nintendo Switch)