[Nieuws] Geschreven door Dyon op 2019-10-16 15:09:47

Update: Gigantamax Pokémon officieel aangekondigd

Oude Pokémon in een nieuw jasje. In een gloednieuwe trailer van Pokémon Sword en Shield heeft Game Freak de nieuwe Gigantamax-vormen officieel aangekondigd. Er zijn diverse Pokémon van het eerste uur te zien die - behalve heel groot - ook wat betreft uiterlijk een verandering doormaken wanneer ze in hun Gigantamax-vorm zitten. In de trailer is te zien hoe o.a. Pikachu, Meowth, Charizard en Butterfree eruit zien in hun Gigantamax-vorm. Pokémon Sword en Shield komen op 15 november uit voor de Nintendo Switch.

Origineel bericht van 16 oktober 2019, 09:00 uur Oude Pokémon in een nieuw jasje. Op de cover van het Japanse tijdschrift CoroCoro zijn vier gloednieuwe Gigantamax-vormen te zien van een aantal toonaangevende Pokémon van het eerste uur. Het gaat hierbij om Eevee, Pikachu, Meowth en Charizard. Al deze Pokémon hebben een ander uiterlijk dan dat ze normaal zouden hebben. Eevee heeft een extra groot stukje vacht bij de nek, Pikachu ziet er - net als eerdere geruchten - uit zoals we hem nog kennen uit de allereerste Pokémon-games en anime. Meowth krijgt echter een compleet redesign waardoor het qua lengte in de buurt komt van een Persian. Charizard ziet er in zijn Gigantamax-vorm uit alsof hij aan de steroïden zit met meer vuur en een iets minder wreedzaam gezicht.

Tevens heeft Game Freak aangekondigd dat er vanmiddag nieuwe Pokémon Sword en Shield informatie naar buiten komt. Of dit betrekking heeft tot bovenstaande Galarian Forms is vooralsnog onbekend. Pokémon Sword en Shield komen op 15 november uit voor de Nintendo Switch.

Gekoppelde games

Pokémon Shield (Nintendo Switch)

Pokémon Sword (Nintendo Switch)