[Nieuws] Geschreven door Sascha op 2020-01-22 14:37:23

Redditor maakt interactieve map van Wild Area met alle Dens

Op zoek naar een specifieke Pokémon? Of wil je gewoon weten wat er in een bepaalde Pokémon Den kan zitten? Dan heeft Redditor Preethamrn dé oplossing gemaakt: Een interactieve map van de hele Wild Area. Als je door de Wild Area scheurt op je Rotom-fiets heb je een enorme keuze aan Pokémon Dens, waar wilde Pokémon in hun Dynamax-, of Gigantamax-vorm zitten. Het is onmogelijk om vooraf te weten welke Pokémon in een Den zit, zonder een website als Serebii.net erbij te pakken en de juiste Den te zoeken in een lijst. Redditor Preethamrn vond dat dit makkelijker moet kunnen. Hij heeft een interactieve map van de hele Wild Area gemaakt. Op deze map zijn alle Pokémon Dens te vinden. Wanneer jij met je muis over een Den beweegt zie jij alle Pokémon die erin voor kunnen komen. Ook is het mogelijk om een specifieke Pokémon te zoeken, en alleen de bijbehorende Den weer te geven. Preethamrn geeft aan (Vertaald):

Nadat ik veel meer ondersteuning had gekregen dan ik had verwacht, op mijn oorspronkelijke bericht, heb ik eindelijk de interactieve map voltooid.

Ik ben nu bezig met het toevoegen van ondersteuning voor mobiele browsers (het werkt een beetje nu, maar niet goed). Ook ben ik bezig met het maken van een notificatie-systeem wanneer er speciale raid events zijn.
De interactieve map is hier te vinden: https://www.pokemondens.com Pokémon Sword & Shield is sinds 15 november 2019 beschikbaar.

Gekoppelde games

Pokémon Shield (Nintendo Switch)

Pokémon Sword (Nintendo Switch)