[Nieuws] Geschreven door Neslihan op 2020-02-06 16:56:46

Next Level Games over verworpen singleplayer DLC Luigi's Mansion 3

Geen singleplayer DLC voor Luigi! Een paar maanden geleden kondigde Nintendo aan dat de spookachtige Luigi's Mansion multiplayer DLC gaat krijgen. In een interview met Kotaku, legde creative director Bryce Holliday uit waarom ze uiteindelijk zijn gegaan voor multiplayer DLC en niet singleplayer. Holliday legde bijvoorbeeld uit dat Next Level Games houdt van het maken van multiplayer games en dat de DLC van Luigi's Mansion 3 daarom veel multiplayer ervaringen bevat. Het team had in het begin de drang om een singleplayer-uitbreiding te ontwikkelen, maar dat idee werd al snel verworpen (vertaald):

Het maken van story mode games is een moeilijker en slomer proces qua ontwikkelen dan multiplayer modi, dus we kozen daarvoor in de DLC. Het ontwikkelen van multiplayer DLC is een frisse wind binnen Next Level Games en dwingt ons onze ''Multiplayer breinen'' te trainen. Een extra pluspunt is dat de verworpen singleplayer-ideeën bewaard kunnen worden voor iets anders in de toekomst.
Luigi's Mansion 3 is al sinds Halloween uit op de Nintendo Switch. Onze gedachten over dit spookachtige avontuur kun je hier lezen.

Gekoppelde games

Luigi's Mansion 3 (Nintendo Switch)