[Special] Geschreven door Dreon op 2020-02-20 17:15:08

Animal Crossing Direct - Alle informatie

De Animal Crossing Direct heeft zojuist plaatsgevonden, hieronder vind je alle informatie op een rijtje. In Animal Crossing: New Horizons ga je naar een onbewoond eiland door middel van de 'Island Getaway Package' die door niemand minder dan Tom Nook wordt geadverteerd. In de laatste Direct-video werd veel informatie bekendgemaakt; hieronder vind je alle belangrijke punten. Het begin op het eiland Voordat je begint, kies je uit één van de vier beschikbare eilanden. Hier word je samen met twee andere dieren naartoe gebracht door middel van een vliegtuig. Eenmaal aangekomen krijg je een rondleiding en introductie van Tom Nook. Jij kiest zelf uit waar jouw tent komt te staan, en krijgt ook de taak van het plaatsen van de tent van de twee andere dieren op je bordje. Je begint met een servicebalie en een luchthaven. Bij de servicebalie kun je voorwerpen, vissen, insecten en andere prullen verkopen. Er is ook een werkbank aanwezig waar je verschillende spullen kunt bouwen. Het is zelfs zo dat je je spullen kunt aanpassen door ze andere kleuren te geven en jouw zelfgemaakte patronen toe te voegen op bijvoorbeeld de kussens van een bank. De servicebalie zal zich naar verloop van tijd ook uitbreiden. Hier is Isabella verantwoordelijk voor de omgeving van het eiland en is ze in staat om het één en ander te verbouwen aan de buitenkant van je huis. De luchthaven is een dag nadat je gearriveerd bent te gebruiken. Hier kun je reizen en reizigers ontvangen. Ook is dit de plek om post te versturen naar bewoners van je eiland en andere vrienden.

[img]http://static.n1ntendo.nl/file/game/6797/AC3.JPG[/img]

De Nookphone De Nookphone is te gebruiken om onder andere de kaart van je eiland te bekijken, foto's te maken en ook om Nookmiles te sparen. Deze Nookmiles zijn vrij te spelen door uitdagingen te volbrengen die dagelijks zullen verschillen. Met je Nookmiles kun je spullen kopen bij de service balen evenals je Getaway Package afbetalen. Dagelijkse introductie Wanneer je een nieuwe dag start in Animal Crossing: New Horizons, zal Tom Nook een dagelijkse introductie doen om te vertellen wat zich allemaal afspeelt op het eiland. Het eiland brengt ook gevaren met zich mee Omdat je op een onbewoond eiland zit, zijn er ook verschillende gevaren te vinden. Denk hierbij aan bijen, giftige spinnen en zelfs spoken. Wanneer je gestoken of gebeten wordt door deze wezens, kan dit wat bijwerkingen hebben die te genezen zijn met medicijnen. Mysterieuze personages Ook in Animal Crossing: New Horizons kom je verschillende personages tegen zoals de schipbreukeling Gulliver. Wanneer je hem vindt, moet je hem wakker zien te krijgen om hem in veiligheid te brengen. Misschien beloont hij je nog wel?

[img]http://static.n1ntendo.nl/file/game/6797/AC1.JPG[/img]

Rescue Service Wanneer je door een onbekende reden vast zit op een gedeelte van het eiland, kun je bellen met de rescue service om je te laten redden. Deze helikopter brengt je veilig terug naar je huis. De vier extra opties van de Getaway Package Er zijn vier extra opties waar je gebruik van kunt maken tijdens je oneindige vakantie op je eiland: Optie 1: het bouwen van een huis. Na verloop van tijd krijg je de mogelijkheid om een huis te bouwen om ervoor te zorgen dat je net wat luxer woont. Hiervoor moet je natuurlijk een lening afsluiten bij Tom Nook. Het huis bevat een opslagruimte waar je al je spullen naartoe kunt brengen via het spelmenu. Dit huis is uiteraard uit te breiden met grotere kamers en nieuwe kamers. Ook de buitenkant is aanpasbaar. Animal Crossing: New Horizons bevat ook een optie om net als in Animal Crossing: Happy Home Designer je huis op een handige manier aan te passen met een bouwmodus. Optie 2: reis naar andere onbewoonde eilanden Er zijn nog veel meer onbewoonde eilanden om te ontdekken! Op deze eilanden zijn spullen en materialen te vinden, die je weer kunt gebruiken op je eigen eiland. Het zou zo maar kunnen zijn dat je ook nog eens andere dieren tegenkomt op dit eiland.

[img]http://static.n1ntendo.nl/file/game/6797/AC2.JPG[/img]

Optie 3: co-operatieve modus In Animal Crossing: New Horizons is het mogelijk om met vier spelers tegelijkertijd te spelen op één Nintendo Switch. Tijdens deze optie is één speler de hoofdspeler. De camera zal deze speler volgen tijdens je speelpartij. Deze hoofdspeler is met een paar drukken op de knop te veranderen. Alle materialen en spullen die gevonden worden door jouw medespelers, komen terecht in een recycle box in de servicebalie van Tom Nook. Het spel is ook met acht spelers online te spelen. Alleen spelers die je hebt gemarkeerd als 'best friend' kunnen gereedschap gebruiken op jouw eiland. Hierdoor weet je zeker dat jouw eiland veilig is voor andere spelers. Optie 4: Nook Link Het is mogelijk om met de Nintendo Switch Online app op je telefoon patroontjes en designs uit Animal Crossing: New Leaf en Animal Crossing: Happy Home Designer naar je New Horizons te plaatsen. Dit doe je door de QR-code te scannen met de app. Ook is je telefoon te gebruiken als toetsenbord of microfoon om te praten met andere spelers.

[img]http://static.n1ntendo.nl/file/game/6797/AC4.JPG[/img]

De toekomst van jouw eiland Er is nog meer woonruimte beschikbaar voor eventuele andere bewoners op je eiland. Het lijkt erop dat je zelf mag kiezen wie er naar je eiland komt en dat niemand zonder toestemming naar je eiland komt. Ook kun je dieren die je tegenkomt uitnodigen om op je eiland te verblijven. Na verloop van tijd komen meer gebouwen beschikbaar zoals het museum, Able Sisters, Timmy & Tommy's winkel en een kampeerplek voor nieuwe gasten. Na een tijdje krijg je een vergunning om het eiland te verbouwen; dan wordt het mogelijk om paden te leggen en zelfs de vorm van het eiland aan te passen. Zo kun je rivieren verplaatsen, vijvers maken, watervallen maken en zelfs verhogingen maken om het eiland naar eigen smaak in te richten. Toernooien en evenementen Ook in het nieuwste deel van Animal Crossing is het weer mogelijk om deel te nemen aan evenementen en toernooien. Zo zal er weer een insectenvang-toernooi en vis-toernooi plaatsvinden. Ook komt er een paas-evenement aan in april dat beschikbaar zal zijn nadat er een gratis update heeft plaatsgevonden. Nog wat extra informatie uit een veelgestelde vragenlijst Per Nintendo Switch zal één eiland beschikbaar zijn waarop acht verschillende personen kunnen wonen. Het spel ondersteunt geen cloud-saves, Nintendo belooft echter wel dat je opgeslagen data terug te krijgen is wanneer je jouw Nintendo Switch kwijtraakt of wanneer deze kapot gaat. Het spel ondersteunt alle amiibo-figuren en kaarten om extra personages vrij te spelen. Er bestaat een eiland genaamd Photopia, waar je verschillende photoshoots kunt houden met je eilandbewoners. Je kunt onbekende spelers ontmoeten door een willekeurige code te delen om elkaars eiland te bezoeken. Ook zal Animal Crossing: New Horizons een samenwerking met Animal Crossing: Pocket Camp. Wat hiermee vrij te spelen is, is nog onbekend. Animal Crossing: New Horizons verschijnt op 20 maart voor de Nintendo Switch.

Gekoppelde games

Animal Crossing: New Horizons (Nintendo Switch)