[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2020-03-31 11:27:24

Pokémon Go maakt extra aanpassingen om binnenshuis te kunnen spelen

Er zijn weer een paar extra aanpassingen gepland voor Pokémon Go, zodat de game beter binnenshuis kan worden gespeeld. Zo kunnen spelers veilig binnen blijven. Na eerdere updates aan de mobiele game, zijn er weer een aantal nieuwe plannen aangekondigd die 'de komende dagen en weken' zullen worden uitgerold. De hele aankondiging is te lezen op de blog van Niantic. De belangrijkste aanpassingen zijn (vertaald):

[*] Oefeningen: je kunt nu binnenshuis je stappen tellen met Adventure Sync, zodat activiteiten als het huis poetsen en rennen op een loopband ook meetellen met je game achievements. We gaan verbeteringen aanbrengen op de Adventure Sync zodat het nog beter werkt met bewegingen en activiteiten binnenshuis.
[*] Sociaal: we gaan de in-game virtuele features verbeteren, zodat spelers op afstand beter met elkaar in contact kunnen blijven. Je zult snel de mogelijkheid hebben om samen met vrienden een team te vormen en Raid Battles aan te gaan in Pokémon Go, gewoon vanuit thuis. 
[*] Verkennen: we zijn ook op zoek naar manieren om spelers te helpen virtueel locaties te bezoeken, en herinneringen te delen aan hun favoriete plekken in de echte wereld; tot ze deze weer in echt kunnen bezoeken. 
[*] Live events: we vinden opnieuw uit wat het betekent om mee te doen aan de Niantic live events deze zomer. We steken al onze creatieve energie in het brengen van het enthousiasme en opwinding naar de mensen thuis. Dat betekent dat we werken aan een geheel nieuwe manier om te genieten van Pokémon Go Fest. Meer details volgen!
Eerder werd bijvoorbeeld al de afstand die nodig was om een ei uit te broeden verlaagd, en de incense werd in-game sterk afgeprijsd. Zo kunnen mensen vanuit thuis beter pokémon lokken.

Gekoppelde games

Pokémon GO (iOS)

Pokémon GO (Android)