[Nieuws] Geschreven door Sascha op 2020-05-20 10:43:30

20 uur aan extra gameplay in Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Kun jij, net als Dreon, ook maar geen genoeg krijgen van Xenoblade Chronicles? Dan heb je geluk! De aanstaande Nintendo Switch-versie heeft namelijk een dikke 20 uur aan extra gameplay. In een interview met Weekly Famitsu liet Tetsuya Takahashi het een en ander weten over Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. Zo vertelt hij over de toegevoegde scenario 'Future Connected'. De extra content zou goed moeten zijn voor ongeveer 20 uur aan extra gameplay, als je alle side-quests ook voltooid. Met alleen de hoofd-content heb je een 10 tot 12 uur aan extra gameplay. De 'Main Story' inclusief de hoofd-content van 'Future Connected' zou daarmee voor ruim 78 tot 80 uur aan gameplay garant staan. Doe je alle side-quests er nog bij tik je makkelijk 120 uur gameplay aan. En als je een echte 'completionist' bent, heb je waarschijnlijk meer dan 170 uur aan content. (Op basis van de gemiddelde gameplay-tijden van de Nintendo Wii-versie) Verder liet Takahashi nog het volgende weten:

[*] De productiemedewerkers van Monolith Soft waren verdeeld in drie groepen: één groep om aan Xenoblade Chronicles: Definitive Edition te werken, één om aan een nieuwe game te werken en één om aan beide te werken.

[*] Hoewel de grafische kwaliteit van de personages geen hoogstandje waren in de originele versie, zijn ze verbeterd in de Nintendo Switch-versie.

[*] Omdat dit een 'Remaster' is, kon Monolith Soft niet alle muziek opnieuw met een orkest opnemen. In plaats daarvan pasten ze de volgorde aan en verbeterden de ze de kwaliteit.

[*] Datacompressie is verbeterd en de geluidskwaliteit is verbeterd in vergelijking met Xenoblade Chronicles 2.
Ben jij er nog niet over uit of deze game iets voor jou is? Bekijk dan snel de preview die onze Dreon voor je gemaakt heeft. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition verschijnt op 29 mei 2020.

Gekoppelde games

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition (Nintendo Switch)