[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2020-06-07 21:11:21

GungHo legt uit waarom Ninjala voornamelijk als free-to-play game wordt gelanceerd

GungHo heeft uitgelegd waarom Ninjala voornamelijk als free-to-play game wordt gelanceerd. Ninjala verschijnt eind deze maand op de Nintendo Switch, en zal voornamelijk free-to-play zijn. Er zitten wel een aantal betaalde elementen in het spel, maar iedereen kan de game gratis downloaden. /game designer Kazuki Morishita legt uit waarom hiervoor is gekozen (vertaald):

GungHo heeft een track record in het maken van F2P-games zoals Puzzle& Dragons. We wilden Ninjala oorspronkelijk als koop-game uitbrengen. Nadat we echter de veranderingen in de markt zagen in de afgelopen jaren, wilden we toch een bredere doelgroep van spelers de kans geven om van het spel te genieten. Daarom zijn we overgestapt op F2P. 
Spelers kunnen in de Nintendo eShop een ingame valuta kopen genaamd 'Jala'. Voor bijvoorbeeld 950 Jala koop je een 'Ninjala Pass'. Hiermee kunnen in de game aankopen worden gedaan voor dingen als kostuums, emoji, stickers, Ninja Medals en Jala zelfs als je tiers behaalt. Spelers die alle 100 tiers behalen verdienen meer dan 950 jala in het spel, en kunnen dan zelfs de volgende season's pass ermee kopen. Voor 2800 Jala begin je op de 25e tier. Wat deze Jala precies gaat kosten, is nog niet bekend.

Gekoppelde games

Ninjala (Nintendo Switch)