[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2020-07-10 12:05:43

Remothered: Broken Porcelain uitgesteld tot oktober

Modus Games en Stormind Games hebben aangekondigd dat Remothered: Broken Porcelain zal verschijnen op 27 oktober, in plaats van het eerder geplande 25 augustus. Remothered: Broken Porcelain is het vervolg op Remothered: Tormented Fathers uit 2018. De game volgt de tiener Jennifer, die werkt bij de Ashmann Inn. Deze sinistere locatie herbergt echter een paar donkere geheime en tot nu toe ongeziene gevaren. De game is officieel uitgesteld tot 27 oktober (vertaald):

Na veel overleg hebben we met het team van Stormind Games besloten om Remothered: Broken Porcelain uit te stellen tot 27 oktober van dit jaar. We zijn ongelooflijk enthousiast om spelers uit te nodigen in dit prachtig hoofdstuk van het Remothered verhaal, maar het is belangrijk dat we de ervaring leveren die de fans verdienen. Het hebben van extra tijd voor polijstwerk na onvoorziene langere tijdsbestekken als gevolg van de huidige wereldwijde situatie zal ons helpen om precies dat te doen.

We kunnen de fans van Remothered niet genoeg bedanken voor hun geduld en het gepassioneerde enthousiasme dat ze hebben getoond voor Remothered: Broken Porcelain, en we kijken uit naar hun reacties als ze het spel later dit jaar spelen.
Remothered: Broken Porcelain verschijnt zowel fysiek als digitaal op de Nintendo Switch.

Gekoppelde games

Remothered: Broken Porcelain (Nintendo Switch eShop)