[Nieuws] Geschreven door Randy1 op 2004-07-07 03:21:17

Tales of Symphonia becijfert

Typisch Japanse games een must voor de Westerse beschaving? IGN & Gamespot zeggen 'yes'. Wanneer er een gigantische RPG uitgebracht wordt is het altijd even slikken. Is het weer zo'n saai, constante turn-based, massa-text avontuur, of is het echt weer zo'n juweeltje dat je voor uren kunt spelen. Zo'n titel met een verhaal waarin je verdrinkt? Als de gedachte aan een gigantische RPG gekoppelt wordt aan de GameCube, denken we allen aan 1 game; Tales of Symphonia. En wat is dat dan voor RPG?

[url=http://www.gameqube.nl/viewerscreen.php?screen=taless15.jpg][img]http://www.gameqube.nl/viewerscreen.php?screen=taless15.jpg border=1 width=450[/img][/url]
Een zeer goede. Waar lezers van de 2 grootste gamesites op aarde, IGN en Gamespot, Tales of Symphonia al met een gemiddeld tegen-de-10-aanhangende 9 beoordeelden, zo zijn de kritische uitspraken van de redacteuren zelf ook niet slecht. Namco's RPG krijgt namelijk een 8.5 van IGN en een 8.8 van Gamespot. Tel hierbij de RPG-love punten op die in Reviews op beide sites nooit worden gegeven en je kunt eind dit jaar verdrinken in Tales of Symphonia, want dan ligt de game in de Europese schappen!

Gekoppelde games

Tales of Symphonia (Nintendo GameCube)