[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2020-07-30 10:54:42

Producer Paper Mario: The Origami King vertelt over eisen voor ontwikkeling game

De producer van Paper Mario: The Origami King heeft meer verteld over hoe ze geen 'visueel zichtbare individuele karaktertrekken voor Toads' mochten tonen. In een interview met GamesRadar heeft Kensuke Tanabe verteld over de eisen die werden gesteld aan de ontwikkeling van Paper Mario. Eerder vertelde Anabe al over hoe er geen nieuwe personages uit het Mario-universum meer gemaakt mochten worden voor Paper Mario. In het nieuwe interview ging hij hier wat uitgebreider op in (vertaald):

Sinds de productie van Paper Mario: Vanaf Sticker Star mochten we individuele kenmerken, zoals leeftijd, geslacht etc., grafisch niet weergeven in de Toad NPC's (niet-speelbare karakters), en dus is het veel belangrijker geworden om hun persoonlijkheden eenvoudigweg door middel van tekst over te brengen. Onze schrijver, de heer Taro Kudo, houdt zich sinds Paper Mario bezig met deze moeilijke uitdaging: Sticker Star, maar is erin geslaagd om alle teksten een gevoel voor humor te geven. In deze game, Paper Mario: The Origami King, konden we een aantal Toads een bij hun rol passende outfit geven, en hebben we ook originele origamipersonages gecreƫerd.
Tanabe vertelde bij de release van Sticker Star ook al over de eisen die vanuit Miyamoto werden gesteld (vertaald):
Naast het feit dat we de sfeer veel willen veranderen, waren er twee belangrijke dingen die Miyamoto vanaf het begin van het project zei: "Het is prima zonder verhaal, dus hebben we er echt een nodig" en "Maak het zo veel mogelijk af met alleen maar personages uit de Super Mario-wereld".

Maar het niet kunnen gebruiken van nieuwe personages is behoorlijk streng. Natuurlijk konden we geen nieuwe vijandelijke personages maken, en wat betreft de bondgenoten onder de Super Mario-personages, er is echt alleen Toad in verschillende kleuren!
Onze mening over de game lees je in de review. Hoe bevalt de game jou (tot nu toe)?

Gekoppelde games

Paper Mario: The Origami King (Nintendo Switch)