[Nieuws] Geschreven door Erik op 2020-08-27 15:16:29

Al het nieuws uit Nintendo Direct Mini: Partner Showcase van augustus 2020

Op 26 augustus zond Nintendo uit het niets een nieuwe Nintendo Direct Mini: Partner Showcase uit. In dit bericht al het nieuws uit deze presentatie op een rij. Het is de tweede keer dat Nintendo een Nintendo Direct Mini: Partner Showcase uitzond. Ditmaal duurde hij met elf minuten een tikkeltje langer dan zijn voorganger. Ook anders: er stonden niet maar een paar games centraal, maar een aardig handje vol - waaronder de aankondiging van Just Dance 2021 en World of Tanks Blitz! Bekijk in onderstaande video de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase van augustus 2020 (terug) of lees hieronder onze recap.

Recap Nintendo Direct Mini: Partner Showcase (Augustus 2020) [*] Just Dance keert terug! Just Dance 2021 bevat veertig nieuwe tracks, waaronder Don't Start Now van Dua Lipa. De game verschijnt op 12 november. [*] Populaire PC-titel World of Tanks Blitz komt naar de Nintendo Switch. In deze online multiplayer-game schiet je elkaar aan gort in grote tanks. De game is vanaf nu te spelen met cross-save en crossplay-functies - helemaal gratis! [*] Releasedatum voor Kingdom Hearts: Melody of Memory! Het ritmespel komt op 13 november uit op de Nintendo Switch en concurrerende consoles. En krijgt het nou een gloednieuw stukje verhaal? [*] Weet je nog dat toffe puzzelspelletje bij de lancering van de Nintendo Switch? Nou, die krijgt een vervolg! Jawel, Puyo Puyo Tetris 2 verschijnt op 8 december!

Puyo Puyo Tetris 2!

[*] Drummend op avontuur! Nee helaas, geen nieuwe Donkey Kong: Jungle Beat, maar wél meer Taoki No Tatsujin! Het Rhythmic Adventure Pack bundelt twee spellen uit de serie en laat je al drummend korte metten maken met vijandelijk gespuis. Een release? Deze winter! [*] Trek de virtuele bokshandschoenen maar uit de kast, want het is slaan geblazen in Big Rumble Boxing: Creed Champions. In dit boksspel speel je als de meest bekende fictieve boksers uit de geschiedenis, zoals Rocky Balboa. Een release staat gepland voor het voorjaar van 2021. [*] Driedubbel Final Fantasy-plezier op de Nintendo Switch! Voor het eerst mogen wij Europeanen genieten van de eerste drie delen in de SaGa-serie, verwarrend genoeg Final Fantasy Legend I, II en III genoemd. De titel van deze collectie? Collection of SaGa Final Fantasy Legend! [*] Minecraft Dungeons krijgt meer content! De Creeping Winter DLC laat je afreizen naar een ijzige wereld, waarin je op reis gaat om de Wretched Wraith te verslaan. De DLC verschijnt in september. [*] Muziekspellen uit de mode? Niet volgens Harmonix! De Nintendo Direct toonde de 'collaborative multiplayer'-modus van ritmespel Fuser. Hierin proberen jij en drie vrienden om de beurt de tofste DJ-set in elkaar te mixen.

Gekoppelde games

Minecraft Dungeons (Nintendo Switch eShop)

Kingdom Hearts: Melody of Memory (Nintendo Switch)

Taiko no Tatsujin: Rhythmitc Adventure Pack (Nintendo Switch eShop)

Puyo Puyo Tetris 2 (Nintendo Switch)

Collection of SaGa Final Fantasy Legend (Nintendo Switch eShop)