[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2020-09-08 11:09:01

Ontwikkelaar Kingdom Hearts: Melody of Memory bespreekt overstap naar Switch

In een interview met Ntower besprek co-director Masanobu Suzui over waarom Kingdom Hearts: Melody of Memory op de Nintendo Switch uitkomt. Suzui legde uit waarom franchise director Tetsuya Nomura erg geïnteresseerd is in de Nintendo Switch (vertaald):


Ten eerste is de Nintendo Switch gewoon een heel mooie console en ook Nomura is erg geïnteresseerd in de Nintendo Switch als console. Het is op dit moment ook wereldwijd een erg populaire console en dus is het echt geliefd bij veel mensen. We wilden dus vanaf het begin van de ontwikkeling De Switch als platform opnemen. En omdat het natuurlijk zo'n brede basis heeft; dat is een van de redenen waarom we hebben nagedacht over het opnemen van deze 'friend battle royale' modus. En omdat het duidelijk een nieuwe console voor ons is, wilden we proberen de muziek van Disney en Shimomura-san naar zoveel mogelijk mensen te brengen en ook naar die nieuwe mensen daarbuiten. Dus we hopen echt dat het hen zal bereiken."
Eerder gaf Square Enix wel al aan dat oude Kingdom Hearts-titels geen ports krijgen voor de Nintendo Switch. Kingdom Hearts: Melody of Memory is een actie-ritmespel dat verschijnt op 13 november.

Gekoppelde games

Kingdom Hearts: Melody of Memory (Nintendo Switch)